loading


VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN ma december 3 2018

Aanstaande zondag 9 december laat Vlaardingen zien wat het te bieden heeft aan muzikaal talent. Muziek bij de Buren vindt plaats in 37 huiskamers verspreid door onze stad. Iedereen kan zo een huiskamer binnenwandelen en genieten van optredens van lokale muzikanten. Jazz, soul, shantyrepetoire, singer-songwriters, elektronische beats: tijdens Muziek bij de Buren komt zowat alles voorbij.

De afgelopen maanden hebben huiskamers en muzikanten zich vrijwillig op kunnen geven bij de organisatie van Muziek bij de Buren. Dit heeft 37 combinaties opgeleverd: 37 artiesten in 37 huiskamers. Elke artiest zal drie keer op de zondagmiddag voor een half uur optreden. De line-up kun je vinden op vlaardingen.muziekbijdeburen.nl, in de krant van Muziek bij de Buren of gewoon hieronder.

De huiskamers en muzikanten hebben zelf aandacht besteed om elk optreden zo vet mogelijk te maken. Ze hebben zich vragen gesteld als: Wat is geschikt? Moeten de stoelen aan de kant om een dansvloer te creëren? Zijn er extra stoelen nodig om naar rustige, mooie klanken te luisteren?

Muziek bij de Buren wordt niet alleen in Vlaardingen gehouden. Op dezelfde middag worden er in nog 14 andere steden huiskamers omgetoverd tot mini-poppodia. Dé ultieme manier om in contact te komen met je buren en andere stadgenoten. Eén van de deelnemende huiskamers laat dan ook weten: ,,Wij zijn pas net in Vlaardingen komen wonen. We doen mee aan Muziek bij de Buren om op een leuke manier kennis te maken met de buurt.”

Muziek bij de Buren Vlaardingen wordt georganiseerd door projectleiders Tjerk van der Ende en Sophieke Thurmer, bijgestaan door een team van vrijwilligers en ondersteund door meerdere lokale partners.

Programma

12:00-12:30 Opening (Stadsgehoorzaal)
13:00-17:00 Optredens in de huiskamers
18:00-20:30 Eindfeest (De Kroepoekfabriek)

 

Facebook

    Er ging iets mis met FB albums ophalen.
KAARTEN MET KORTING OP HET UITTERRAS
di 27 augustus 2019 Lees meer
De Ja-Knikkers: 1 september op het UITTerras
vr 2 augustus 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer
LINE-UP MUZIEK BIJ DE BUREN BEKEND
wo 21 november 2018 Lees meer
KF EN ANDERE PODIA ZEGGEN ‘NEE’ TEGEN ONGEWENST SEKSUEEL GEDRAG
za 6 oktober 2018 Lees meer