loading


De Ja-Knikkers: 1 september op het UITTerras vr augustus 2 2019

De Ja-Knikkers, zondag 1 september 2019, van 14.00 – 15.00u op het UITterras! De kartrekkers van de Stadsgehoorzaal en poppodium De Kroepoekfabriek zijn op zondag 1 september te vinden bij een levensgrote JA op het UITterras. Tijdens deze opening van het culturele seizoen is iedere Vlaardinger welkom om zijn of haar droom op het gebied van podiumkunsten en Vlaardingen te delen met de podia van de stad. En het antwoord is nu al bekend: JA, we gaan je helpen jouw droom te organiseren!

“De podia zijn van ons allemaal! We willen dat niemand een drempel ervaart om zijn of haar droom te delen, vandaar dat we van 14.00uur tot 15.00uur iedereen verwelkomen en beloven JA te zeggen tegen iedere droom. Uitgewerkt of niet, dat maakt nog helemaal niet uit.” legt directeur Renske Verbeek uit. Er zijn wel twee belangrijk criteria: Het allerbelangrijkste is dat de initiatiefnemer zelf de grootste rol wil en kan spelen in het uitvoeren van het plan en dat het plan als doel heeft Vlaardingen nóg leuker te maken door jouw droom op het gebied podiumkunsten (theater, muziek, dans e.d.). Wij willen dolgraag helpen in alle facetten, het zoeken naar een goede ruimte in de Stadsgehoorzaal of De Kroepoekfabriek, in de organisatie, in het meezoeken naar geld en naar publiek.

Rory Dickhoff van De Kroepoekfabriek: “De reden dat we op voorhand zeker onze steun beloven, is om hopelijk zo de drempel om je gedachte te delen weg te halen. Deel maar, welkom!” De podia hebben natuurlijk geen bergen geld om dromen waar te maken, maar met tijd, mankracht, netwerk en een flinke dosis inzet komen we vast heel ver!

Dus, wie al jaren met een goed idee loopt, kan op zondag 1 september tussen 14.00 – 15.00u terecht in ’t Hof, op zoek naar de JA-KNIKKERS en de dromen delen. De stadspodia kijken naar je uit!

Facebook

    Er ging iets mis met FB albums ophalen.
DJ’s: schrijf je in voor Spindoctors 2!
do 21 november 2019 Lees meer
Jonge muzikanten, toon je talent tijdens Popsport 2020
di 19 november 2019 Lees meer
MUZIEK BIJ DE BUREN VAN START!
wo 6 november 2019 Lees meer
KAARTEN MET KORTING OP HET UITTERRAS
di 27 augustus 2019 Lees meer
De Ja-Knikkers: 1 september op het UITTerras
vr 2 augustus 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer