loading


BAX-MUSIC EN KF WERKEN SAMEN wo maart 22 2017

 

De bekende muziekwinkel Bax Music en De Kroepoekfabriek gaan samenwerken. Bax Music hecht veel waarde aan nieuw talent en ondersteunt via een speciaal traject enkele poppodia in Nederland, waar De Kroepoekfabriek er één van is.

De muziekwinkel Bax Music is voor velen al hét adres als het gaat om benodigdheden op muzikaal gebied. De broers Bax richtten in 1998 hun bedrijf op om organisatoren middels verhuur te voorzien van apparatuur en andere benodigdheden. Echter, al snel ontstond het idee om ook spullen te gaan verkopen. De –toentertijd- nog twee studenten trachten een fysieke winkel te openen, maar leveranciers werden er niet warm van. Daarmee ontstond het idee om een internetwinkel te openen. Een vergezocht idee, zo meenden veel leveranciers in 2005. Uiteindelijk vonden de Bax broers toch een leverancier die bereid was om met hen in zee te gaan. In korte tijd werd er een klein magazijn gehuurd en een webshop opgezet.

Anno 2017 is het bedrijf een toonbeeld van ‘Do It Yourself’: zaken als ontwerp en softwareontwikkeling werden door het bedrijf zelf uitgevoerd en het succes reikt inmiddels tot over de grenzen. Bax-Music levert namelijk ook in onder andere België en Duitsland. Tevens heeft Bax Music inmiddels vier fysieke winkels in Rotterdam, Antwerpen, Goes en Amsterdam.

Met alle opgebouwde expertise helpt Bax Music ook graag nieuwe talenten en bedrijven, waaronder poppodia. De Kroepoekfabriek is de nieuwste toevoeging aan de reeks samenwerkingen. Het poppodium in Vlaardingen biedt elke week livemuziek in tal van genres met de nadruk op nieuw, Nederlands talent. Bax Music en De Kroepoekfabriek bieden elkaar kennis en middelen om samen op te trekken in de zoektocht naar talent en de ontwikkeling hiervan.

Optreden bij één van de Bax-shops?

Eén van deze mogelijkheden bieden zij direct aan artiesten: optreden in de diverse filialen van Bax Music. Optredens vinden plaats op zaterdag, koopzondagen en koopavonden. Het enige wat je als artiest hoeft te doen is een videoclip of live filmpje op te sturen naar events@bax-shop.nl. De medewerkers van Bax Music nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met je!

Bekijk ook eens de webwinkel van Bax-Music.

 

Facebook

  • Skapiche?! + Skandaal + Stenchtown | ZA 7-7-2018 79 foto's
    di 10 juli 2018 Bekijk album
  • KF Allstars: Loose 'n Loud | VR 6-7-2018 38 foto's
    ma 9 juli 2018 Bekijk album
  • Cordovas + Joana Serrat | VR 22-6-2018 37 foto's
    di 26 juni 2018 Bekijk album
ONDERHOUD AAN WEBSITE
vr 22 juni 2018 Lees meer
HELP MEE!
wo 25 april 2018 Lees meer
WERVING ZOMERCREW 2018 VAN START
di 13 maart 2018 Lees meer
MET JE ROTTERDAMPAS NAAR DE KF
ma 19 februari 2018 Lees meer
MEEDOEN AAN KF-ALLSTARS?
wo 7 februari 2018 Lees meer
OPENINGSTIJDEN MET DE FEESTDAGEN
ma 18 december 2017 Lees meer
RORY DICKHOFF NIEUWE MANAGER KF
vr 15 december 2017 Lees meer
MAAK KENNIS MET RORY
vr 15 december 2017 Lees meer