loading
Benefit
DE VAART: UITZWAAI-AVOND RETURN 2 SANDER
19 January 2018

DE VAART: UITZWAAI-AVOND RETURN 2 SANDER

Tickets kopen 19 January 2018
Vvk 5.00
DEUR 7.50
Open 20:30
Start 21:00 - 02:00
Genre BENEFIET/POP
Waar De Kroepoekfabriek

Op vrijdag 19 januari zet feestband De Vaart zich in voor een goed doel: een benefietconcert voor Sander, die lijdt aan de ongeneeslijke ziekte MS. Dat doen ze samen met DJ Raimond Over de Vest.

RETURN 2 SANDER

Sander lijdt aan MS, een ongeneeslijke spierziekte. De vader van twee jonge kinderen strijdt al lange tijd en een behandeling is mogelijk die de achteruitgang stopt. Eén probleem: de behandeling is alleen mogelijk in Moskou en wordt niet vergoed door de verzekeraar. Daarom hebben vrienden van Sander zich belangeloos ingezet om de benodigde 65.000 euro in te zamelen.

Zo is er een Vlaardingsche Vrouwen Bingo gehouden, een benefietdiner met niemand minder dan Herman den Blijker en een veiling. Het benodigde bedrag lijkt daarmee binnen te zijn, maar Sander wil niet stoppen. Al het geld wat binnenkomt zal gebruikt worden om andere MS-patiënten zoals Sander te gaan helpen.

Ook in De Vaart zitten vrienden van Sander die zich belangeloos willen inzetten om het leven van Sander en andere MS-patiënten te redden.

DE VAART

Dé feestformatie van Vlaardingen tovert elk grauw samenzijn om in een denderend feestje. De band speelt covers gaat van Nederpop, naar rock, pop en soul. ‘Gekkigheid’ is hét woord als je over De Vaart spreekt: van outfit tot effecten, er wordt altijd lekker uitgepakt door de heren. Waarschijnlijk ken je ze al van het Zomerterras, waar ze de kolkende menigte al meerdere jaren tot een feestelijke uitbarsting lieten komen. Gelukkig zijn ze ook thuis op ons net wat kleinere podium!

De Vaart wordt bijgestaan door DJ Raimond Over de Vest. Deze man heeft al bakken ervaring als het gaat om het vinden van de betere plaatjes en laat zich totaal niet binden door genres. Van jazzy house en diepdonkere techno tot hiphop, metal en pop: Raimond heeft het allemaal!

  • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
  • Let op: er rijdt momenteel geen metro of trein van en naar Vlaardingen, maar vervangend busvervoer vanaf Schiedam Centrum. Check van tevoren je route en tijden!
  • De KF is pin-only aan de bar.
  • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!
  • Dit evenement wordt niet georganiseerd door De KF, maar door derden. Er kan een vergoeding worden gevraagd bij de garderobe.
  • Dit evenement is een benefiet. Opbrengsten uit entree. garderobe en meerprijzen op consumpties gaan naar het goede doel.

Facebook

    Er ging iets mis met FB albums ophalen.
Jonge muzikanten, toon je talent tijdens Popsport 2020
di 19 november 2019 Lees meer
MUZIEK BIJ DE BUREN VAN START!
wo 6 november 2019 Lees meer
KAARTEN MET KORTING OP HET UITTERRAS
di 27 augustus 2019 Lees meer
De Ja-Knikkers: 1 september op het UITTerras
vr 2 augustus 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer