loading
UPGREATZ
19 October 2019

UPGREATZ

Tickets kopen 19 October 2019
Vvk 16.00
DEUR 18.00
Open 21:00
Start 21:00 - 03:00
Genre SOUL, DISCO, FUNK, CLASSICS
Waar De Kroepoekfabriek

Er is een nieuwe dansnacht in town! Speciaal voor de 35-plusser en mensen die een vette voorliefde hebben voor de classics uit de 70’s en 80’s. UpgreatZ brengt volledige geremasterde classics in geluid, op vers vinyl, én beeld naar De KF op zaterdag 19 oktober.

UpgreatZ

Een nieuw concept met ongehoord goede versies van de klassiekers uit de jaren ’70 en ’80. UpgreatZ heeft veel soul- disco- en jazzclassics geremastered, opnieuw geproduceerd en zorgvuldig opgebouwd om te voldoen aan de de hedendaagse kwaliteitsstandaard en trends. Nieuwe versies dus vam al je geliefde hits, met oog voor het origineel!

DJ’s Florent Luyckx en Adré van der Heijden bundelen de krachten met VJ Remco Koenderman en voeden je met muziek en beeld op de dansvloer. Luyckx: “Originele, oude analoge multitrack opnames van classic hits uit de jaren ’70 en ’80 zijn door de beste producers ter wereld met liefde en toewijding, spoor voor spoor opgepoetst om daarna als een soort lego weer in elkaar gezet te worden, volgens de spelregels van de dansvloer van vandaag. Het geeft de muziek een bepaalde dynamiek, een bepaalde ‘nieuwe’ energie. De combinatie van de productietechnieken van nu met de opnames van toen geeft dit waanzinnige effect. Voor de video’s hebben we hetzelfde concept kunnen toepassen, want VJ Remco voorziet alle muziek van eigen geproduceerde, unieke, bijzondere videocontent, die op schermen wordt getoond tijdens de show.”

Verwacht muziek van bijvoorbeeld Aretha Franklin, Marvin Gaye, The Commodores en natuurlijk Michael Jackson, alsof ze live voor je neus staan. Een unieke en te gekke setlist met veel variatie. UpgreatZ laat je versteld staan, alsof je de muziek van toen voor het eerst hoort. Dat doe formule werkt, blijkt wel uit het feit dat ze op het ADE samen met Ben Liebrand en Rob Boskamp hebben gedraaid en een afterparty in het Ziggo Dome mochten verzorgen.

  • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
  • De KF is pin-only aan de bar.
  • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.
  • Tickettypes ‘voorverkoop en een Vriendschap’ omhelzen toegang en een Dikke Vriendschap voor één jaar. Dikke Vrienden steunen De KF en krijgen allerlei voordelen. Meer weten? Kijk hier.
  • De voorverkoop stopt twee uur voor aanvang van het evenement. Daarna zijn er alleen nog kaarten verkrijgbaar aan de deur, mits we niet uitverkocht zijn.

Facebook

    Er ging iets mis met FB albums ophalen.
Jonge muzikanten, toon je talent tijdens Popsport 2020
di 19 november 2019 Lees meer
MUZIEK BIJ DE BUREN VAN START!
wo 6 november 2019 Lees meer
KAARTEN MET KORTING OP HET UITTERRAS
di 27 augustus 2019 Lees meer
De Ja-Knikkers: 1 september op het UITTerras
vr 2 augustus 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer