loading
TOTAL CONFUSION: JAYDEE INVITES RONALD MOLENDIJK + RENÉ VAN DER WEIJDE
21 December 2019

TOTAL CONFUSION: JAYDEE INVITES RONALD MOLENDIJK + RENÉ VAN DER WEIJDE

Tickets kopen 21 December 2019
Vvk 15.00
DEUR 16,50
Open 22:00
Start 22:00 - 04:00
Genre HOUSE CLASSICS
Waar De Kroepoekfabriek

Op 21 december is het weer zover. De volgende editie van Total Confusion. Total Confusion-resident Jaydee neemt voor deze avond Ronald Molendijk en René van der Weijde mee. In totaal dius drie namen waar je u tegen zegt!

RONALD MOLENDIJK

De Rotterdamse DJ en tv-presentator Ronald Molendijk is één van Rotterdams grotere namen van weleer. Naast zijn werk als DJ heeft Ronald ook als jurylid bij het programma ‘Het Orkest Van Nederland’ en het zo bekende programma Idols opgetreden.

Met een vaste plek bij Nighttown en optredens op Mysteryland en Dance Valley heeft Ronald zich echt bewezen als DJ. Na de lancering van zijn hit ‘De Rode Schoentjes’ was Ronald echt niet meer te stoppen. Recent heeft hij zijn voormalige band ‘Soulvation’ (bekend van de hit ‘Reset Your Brain’) weer bij elkaar gebracht samen met Erland Galjaard.

RENÉ VAN DER WEIJDE

René van der Weijde vormde vroeger samen met Lex van Coeverden het duo Atlantic Ocean. Het tweetal produceerde trancemuziek en haalde voor de titels van nummers en visuals van de albumcovers inspiratie uit thema’s die met water of de zee te maken hebben.

De grootste hit van het duo is Waterfall. Dit nummer stond in 1994 op de tweede positie in de single top 100 én klinkt zelfs de jongere generatie nog bekend in de oren. De DJ weet dus wel hoe je een goed feest bouwt.

JAYDEE

Jaydee is Total Confusion resident en het alter ego van producer en dj Robin Albers. In de nineties scoorde hij een monsterhit met de track ‘Plastic Dreams’ en runde hij zijn eigen club in Vianen: Binnenplaats. Tevens was hij medeoprichter van ID&T Radio en in die hoedanigheid lange tijd medeverantwoordelijk voor de dance in Nederland. Ook produceerde hij onder andere de wereldhit ‘Fiesta’ van Sunclub.

  • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
  • De KF is pin-only aan de bar.
  • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.
  • De voorverkoop stopt twee uur voor aanvang van het evenement. Daarna zijn er alleen nog kaarten verkrijgbaar aan de deur, mits we niet uitverkocht zijn.

Facebook

    Er ging iets mis met FB albums ophalen.
DJ’s: schrijf je in voor Spindoctors 2!
do 21 november 2019 Lees meer
Jonge muzikanten, toon je talent tijdens Popsport 2020
di 19 november 2019 Lees meer
MUZIEK BIJ DE BUREN VAN START!
wo 6 november 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer
LINE-UP MUZIEK BIJ DE BUREN BEKEND
wo 21 november 2018 Lees meer