loading
TOKOLOKO: SPEAKEASY E.A.
25 mei 2018

TOKOLOKO: SPEAKEASY E.A.

Tickets kopen 25 mei 2018
Vvk GRATIS
Deur GRATIS
Open 20:30
Start 21:00 - 02:00
Genre ROCK, REGIONALE HELDEN
Waar De Kroepoekfabriek

Op 25 mei opnieuw een Tokoloko. We gaan dit keer vol gas. Mettertijd wordt de gehele line-up bekend gemaakt. Tokoloko is hoe dan ook gratis toegankelijk, dus: bandje kijken, biertje drinken!

SPEAKEASY

De eerste band op de line-up is Speakeasy. De Haagse rockers combineren een gezonde dosis boogie, blues en southern rock. De sound kan je omschrijven als een rauwige vorm van ZZ Top met vocalen in de stijl van van Jack White (The White Stripes). De mannen stonden eerder in het voorprogramma tijdens de laatste tour van die andere Haagse favorieten, De Kraaien. En dat was niet zonder succes!

Op 25 mei opnieuw een Tokoloko. We gaan dit keer vol gas. Mettertijd wordt de gehele line-up bekend gemaakt. Tokoloko is hoe dan ook gratis toegankelijk, dus: bandje kijken, biertje drinken!
 

The Great Hurricane Escape

The Great Hurricane Escape is een ijzersterke metalband uit Dordrecht. In 2013 is de band opgericht en ze heeft invloeden van Maylene And The Sons Of Disasters, Cancer Bats, Red Fang en Everytime I Die. In de zomer van 2014 lanceerden zij hun debuut EP uit genaamd ‘Panic Room’. De band schreef eerder een nummer voor themapark Walibi: ‘Campsite Of Carnage’. Deze werd tijdens Walibi Fright Nights afgespeeld. In 2017 werkten zij aan hun tweede EP ‘Serpent Song’. Na een stroeve start en verlies van nummers tijdens de opnames, heeft The Great Hurricane Escape uiteindelijk begin 2018 de EP uitgebracht.
 

Dad’s Amaryllo

Dad’s Amaryllo is een vierkoppige Westlandse rockband bestaande uit Renzo (zang), Jelle (gitaar), Ophir (bas) en Luc (drums). Deze jonge gasten vormen samen een strakke en groovende rockmachine. De band is geïnspireerd door de energie van de 90’s Grungebands en weten onder andere een krachtige mix van grunge-en bluesrock te maken. In 2017 wonnen zij Groeispurt, het ontwikkelingstraject voor Westlandse bands, en daarmee veroverde ze een plek op Waterpop.
 

Tin Man Syndrome

Tin Man Syndrome is een alternatieve hardrock/metalband uit Rotterdam. De band is in 2015 opgericht en bestaat uit Thijs (Bass), René (Lead Vocals), Jeroen (Lead Guitar), Daan (Drums & Backing Vocals) en Victor (Rythm Guitar). Deze band gaat voor keiharde riffs, vette solo’s, heftig drumwerk en in-your-face grunts en screams, maar ook voor melodieuze rustmomenten, goede bas-ondersteuning en meeslepende zang. Energie en emotie staan centraal in hun mix van rock en metal. Hun inspiratie komt van Avenged Sevenfold, Disturbed, Linkin Park, Three Days Grace en Papa Roach.
 • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
 • Let op: er rijdt momenteel geen metro of trein van en naar Vlaardingen Centrum, maar vervangend busvervoer (vanaf Schiedam Centrum). Check van tevoren je route en tijden! Metrostation Vijfsluizen is wel bereikbaar. Neem vanaf daar RET Lijn 57 naar Westerhoofd en stap uit op Vlaardingen Centrum.
 • De KF is pin-only aan de bar.
 • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!

Facebook

 • Desert Storm + Komatsu | ZA 16-3-2019 20 foto's
  ma 18 maart 2019 Bekijk album
 • Flavium + Moondaze | VR 15-2-2019 29 foto's
  ma 18 maart 2019 Bekijk album
 • Mercy John + Silver Pockets Full | ZO 10-3-2019 25 foto's
  wo 13 maart 2019 Bekijk album
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer
LINE-UP MUZIEK BIJ DE BUREN BEKEND
wo 21 november 2018 Lees meer
KF EN ANDERE PODIA ZEGGEN ‘NEE’ TEGEN ONGEWENST SEKSUEEL GEDRAG
za 6 oktober 2018 Lees meer
SAMENWERKING DE KF EN THE BOXING ACADEMY
ma 1 oktober 2018 Lees meer
MAAK KENNIS MET ONZE NIEUWE PROGRAMMEUR ELROY
ma 24 september 2018 Lees meer
NIEUWE PROGRAMMEUR VOOR DE KROEPOEKFABRIEK
ma 24 september 2018 Lees meer
PODIA TEGEN EENZAAMHEID
vr 21 september 2018 Lees meer
KAARTEN KOPEN BIJ DE PLATENREUS
vr 14 september 2018 Lees meer