loading
TOKOLOKO: RISE OF THE WOOD + MAMA FRANKO+ MEER
23 februari 2018

TOKOLOKO: RISE OF THE WOOD + MAMA FRANKO+ MEER

Tickets kopen 23 februari 2018
Vvk GRATIS
Deur GRATIS
Open 20:30
Start 21:00 - 02:00
Genre ROCK/ALTERNATIVE
Waar De Kroepoekfabriek

Tokoloko haalt al meer dan zes jaar regelmatig de leukste lokale en regionale bands met eigen werk naar Vlaardingen. Op vrijdag 23 februari is er een nieuwe editie van Tokoloko met maar liefst vier acts: Rise of the Wood, Mama Franko The Tasteless Gentlemen, en Second December. Gewoon gratis binnenlopen, biertje drinken, bandje kijken!

RISE OF THE WOOD

Rise of the Wood bestaat uit vijf rockers met bakken ervaring in de metal, punk en progrock. Die ervaring is op de juiste manier aangewend: Rise of the Wood maakt rauwe, dampende stonerrock. Onder andere Waterpop en Dijkrock hebben al een bezoek van de band gehad. Ook deelden Mother Engine en The Daily Noise Club al het podium met Rise of the Wood.

Een aanrader voor fans van Fu Manchu, Red Fang en Queens of the Stone Age. Zwaremetalen.nl was laaiend enthousiast over het eerste album, dus je kan er vanuit gaan dat het wel snor zit met die stonersound!

MAMA FRANKO

Met Mama Franko ben je gegarandeerd van een feestje! Acht muzikanten met verschillende achtergronden zorgen voor een verrassende mengelmoes van stijlen waar je van móet dansen.

Reggae, hiphop, funk en balkan zijn de hoofdingrediënten van deze explosieve muzikale cocktail. De absurde combinatie van dreunende drums, manische gitaren, dikke baslijnen, filosofische rap en verleidende vocals laat het publiek achter in feestelijke waanzin.

SECOND DECEMBER

Second December is een alt. rock/indie band waarvan de leden elkaar vele jaren zijn misgelopen en zich hebben beholpen met one night stands en andere kansloze relaties. Echter, de ware liefde is nu gevonden met de vorming van Second December.

Achtergrond en muzikale voorkeuren van de bandleden liggen ver uiteen wat tot een interessante mix leidt van postpunk, new wave, britpop, grunge en singer-songwriter. In 2017 verscheen de eerste EP, Dear E, die je op o.a. Spotify kan checken of kan downloaden op seconddecember.nl.

THE TASTELESS GENTLEMAN

Vier vlotte, muzikanten, wat innovatieve rock, zware gitaarriffs, funky bassen, knallende drums en unieke gitaarsolo’s. Dát is The Tasteless Gentlemen. Hun muziek beweegt zich vloeiend langs de rock en metal richting de blues. Binnenkort kan je de eerste EP verwachten die grondige vaagheid mixt met brute muziek met ballen.

 • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
 • De KF is pin-only aan de bar.
 • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!

Facebook

 • This Is A Standoff | 24-9-2011 54 foto's
  wo 20 juni 2018 Bekijk album
 • Magnacult, SEITA, Onegodless | VR 8-6-2018 18 foto's
  ma 11 juni 2018 Bekijk album
 • Q-Percussion Drum Academy Live! | DI 5-6-2018 19 foto's
  vr 8 juni 2018 Bekijk album
ONDERHOUD AAN WEBSITE
vr 22 juni 2018 Lees meer
HELP MEE!
wo 25 april 2018 Lees meer
WERVING ZOMERCREW 2018 VAN START
di 13 maart 2018 Lees meer
MET JE ROTTERDAMPAS NAAR DE KF
ma 19 februari 2018 Lees meer
MEEDOEN AAN KF-ALLSTARS?
wo 7 februari 2018 Lees meer
OPENINGSTIJDEN MET DE FEESTDAGEN
ma 18 december 2017 Lees meer
RORY DICKHOFF NIEUWE MANAGER KF
vr 15 december 2017 Lees meer
MAAK KENNIS MET RORY
vr 15 december 2017 Lees meer