loading
TOKOLOKO: RISE OF THE WOOD + MAMA FRANKO+ MEER
23 februari 2018

TOKOLOKO: RISE OF THE WOOD + MAMA FRANKO+ MEER

Tickets kopen 23 februari 2018
Vvk GRATIS
Deur GRATIS
Open 20:30
Start 21:00 - 02:00
Genre ROCK/ALTERNATIVE
Waar De Kroepoekfabriek

Tokoloko haalt al meer dan zes jaar regelmatig de leukste lokale en regionale bands met eigen werk naar Vlaardingen. Op vrijdag 23 februari is er een nieuwe editie van Tokoloko met maar liefst vier acts: Rise of the Wood, Mama Franko The Tasteless Gentlemen, en Second December. Gewoon gratis binnenlopen, biertje drinken, bandje kijken!

RISE OF THE WOOD

Rise of the Wood bestaat uit vijf rockers met bakken ervaring in de metal, punk en progrock. Die ervaring is op de juiste manier aangewend: Rise of the Wood maakt rauwe, dampende stonerrock. Onder andere Waterpop en Dijkrock hebben al een bezoek van de band gehad. Ook deelden Mother Engine en The Daily Noise Club al het podium met Rise of the Wood.

Een aanrader voor fans van Fu Manchu, Red Fang en Queens of the Stone Age. Zwaremetalen.nl was laaiend enthousiast over het eerste album, dus je kan er vanuit gaan dat het wel snor zit met die stonersound!

MAMA FRANKO

Met Mama Franko ben je gegarandeerd van een feestje! Acht muzikanten met verschillende achtergronden zorgen voor een verrassende mengelmoes van stijlen waar je van móet dansen.

Reggae, hiphop, funk en balkan zijn de hoofdingrediënten van deze explosieve muzikale cocktail. De absurde combinatie van dreunende drums, manische gitaren, dikke baslijnen, filosofische rap en verleidende vocals laat het publiek achter in feestelijke waanzin.

SECOND DECEMBER

Second December is een alt. rock/indie band waarvan de leden elkaar vele jaren zijn misgelopen en zich hebben beholpen met one night stands en andere kansloze relaties. Echter, de ware liefde is nu gevonden met de vorming van Second December.

Achtergrond en muzikale voorkeuren van de bandleden liggen ver uiteen wat tot een interessante mix leidt van postpunk, new wave, britpop, grunge en singer-songwriter. In 2017 verscheen de eerste EP, Dear E, die je op o.a. Spotify kan checken of kan downloaden op seconddecember.nl.

THE TASTELESS GENTLEMAN

Vier vlotte, muzikanten, wat innovatieve rock, zware gitaarriffs, funky bassen, knallende drums en unieke gitaarsolo’s. Dát is The Tasteless Gentlemen. Hun muziek beweegt zich vloeiend langs de rock en metal richting de blues. Binnenkort kan je de eerste EP verwachten die grondige vaagheid mixt met brute muziek met ballen.

 • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
 • De KF is pin-only aan de bar.
 • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!

Facebook

 • Zomerterras met o.a. Roxeanne Hazes | ZA 17-8-2019 151 foto's
  di 20 augustus 2019 Bekijk album
 • Zomerterras met o.a. Bazzookas | VR 16-8-2019 197 foto's
  ma 19 augustus 2019 Bekijk album
 • CJ Ramone + DeeCRACKS | WO 31-7-2019 12 foto's
  do 1 augustus 2019 Bekijk album
De Ja-Knikkers: 1 september op het UITTerras
vr 2 augustus 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer
LINE-UP MUZIEK BIJ DE BUREN BEKEND
wo 21 november 2018 Lees meer
KF EN ANDERE PODIA ZEGGEN ‘NEE’ TEGEN ONGEWENST SEKSUEEL GEDRAG
za 6 oktober 2018 Lees meer
SAMENWERKING DE KF EN THE BOXING ACADEMY
ma 1 oktober 2018 Lees meer