loading
TOKOLOKO: LIFELESS PAST + THE ARTHURS + LEFT IN SUSPENSE + MEER
21 juni 2019

TOKOLOKO: LIFELESS PAST + THE ARTHURS + LEFT IN SUSPENSE + MEER

Tickets kopen 21 juni 2019
Vvk GRATIS
Deur GRATIS
Open 20:30
Start 21:00 - 02:00
Genre Punk/Rock
Waar De Kroepoekfabriek

Op vrijdag 21 juni staat er weer een gloednieuwe Tokoloko op de planning. Bij deze avond kan je GRATIS naar binnen lopen, genieten van verschillende bandjes én een lekker biertje.

The Redstone Circus

The Redstone Circus is een band uit Den Haag die een solide basis van rock aanvult met blues en pop. De nummers balanceren tussen sexy, melancholie en opwinding. De muziek van The Redstone Circus is stevig, verleidelijk, vuig en verrassend vertrouwd, maar biedt soms een rustpunt in het spektakel.

De alternatieve rock muziek van The Redstone Circus haalt haar inspiratie van helden als Jack White, Emilie Autumn en LCD Soundsystem, maar bovenal heeft de band een sterk eigen geluid. Door de dubbele leadzang, de overstuurde bas en de actieve drums, maar vooral ook door de unieke sfeer die ze bij optredens weten neer te zetten.

The Arthurs

The Arthurs is een indie rock band, opgericht door gitarist, zanger en songwriter Robin den Drijver. In juni 2017 bracht de band debuutalbum ‘When I’m Sane’ uit. De band maakt melodieuze, rauwe indie rock muziek, waarbij donker elektrisch gitaargeweld wordt afgewisseld met ingetogen en dromerige, soms psychedelische composities met invloeden van bands als The Doors, The Smiths, Nirvana, en Pixies. Echter, The Arthurs onderscheidt zichzelf vooral door een eigen stijl en geluid.

De band werkt momenteel aan de opvolger van debuutalbum ‘When I’m Sane’, welke zeer lovende recensies kreeg. The Arthurs is een zeer ambitieuze band, met een goede live reputatie die regelmatig door menig aanschouwer een grote toekomst werd voorspeld!

Lifeless Past

Lifeless Past is een band uit Nederland dat New-Wave en Postpunk-muziek speelt geïnspireerd door de postpunk- en deathrock-beweging van de jaren 80. De band bestaat uit twee ambitieuze muzikanten dat speelt met new wave, punkrock en traditionele gothic rock. Hun muziek brengt een geloofwaardige wind uit het verleden met teksten die sociale affaires, persoonlijke ervaringen, romantiek en mentale worstelingen weerspiegelen. Hun live-optredens worden gekenmerkt door hun verlossende, weelderige gitaarmelodieën, duister beklemmende basgeluiden en aanstekelijke drums.

Left In Suspense

Left in Suspense, is een alternatieve rock band van Nederlandse bodem. De jonge, frisse groep is dan ook maar net begonnen en hebben al eerder bij ons in De Kroepoekfabriek op het podium gestaan tijdens X-posure. De band werd gevormd in 2018. Zij inspireren graag mensen en willen hen helpen om het negatieve wat het leven ons kan bieden te laten vergeten. Zoals zij zelf zeggen ‘’ Music is our passion, passion’s in our blood!’’.

 • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
 • De KF is pin-only aan de bar.
 • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.
 • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!

Facebook

 • Frontstreet + Puyn | ZA 13-7-2019 25 foto's
  ma 15 juli 2019 Bekijk album
 • Baby Shakes (USA) & Beach Coma | VR 12-7-2019 27 foto's
  ma 15 juli 2019 Bekijk album
 • Distant: Tyrannotophia cd-release 31 foto's
  ma 8 juli 2019 Bekijk album
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer
LINE-UP MUZIEK BIJ DE BUREN BEKEND
wo 21 november 2018 Lees meer
KF EN ANDERE PODIA ZEGGEN ‘NEE’ TEGEN ONGEWENST SEKSUEEL GEDRAG
za 6 oktober 2018 Lees meer
SAMENWERKING DE KF EN THE BOXING ACADEMY
ma 1 oktober 2018 Lees meer
MAAK KENNIS MET ONZE NIEUWE PROGRAMMEUR ELROY
ma 24 september 2018 Lees meer