loading
THE TARANTINO EXPERIENCE: RESERVOIR DOGS BAND + GEORGE BAKER
4 October 2019

THE TARANTINO EXPERIENCE: RESERVOIR DOGS BAND + GEORGE BAKER

Tickets kopen 4 October 2019
Vvk 17.00
DEUR 20.00
Open 20:30
Start 21:00 - 02:00
Genre FILMMUZIEK VAN QUENTIN TARANTINO
Waar De Kroepoekfabriek

Ter ere van Quentin Tarantino zijn negende film ‘Once Upon A Time in Hollywood’ die in augustus uitkomt, is er een kick-ass avond waar vooral de briljante muziek in de films centraal staat. The Reservoir Dogs Band én niemand minder dan George Baker zie je op vrijdag 4 oktober in De KF.

THE HOLLYWOOD TOUR – RESERVOIR DOGS BAND

Dat Tarantino weet hoe hij een camera moet neerzetten en hoe je een dialoog schrijft, is alom bekend. Gedurende zijn loopbaan weet de meester ook altijd weer de juiste muziek te kiezen: cool, broeierig, sexy, gevaarlijk en rammelend.

De Nederlands/Belgische formatie Reservoir Dogs Band is zich daardoor vol gaan storten op dat repertoire en viert de nieuwe film met de beste muziek uit alle films van Tarantino in Tarantinostijl. De ultieme beleving voor film- en muziekliefhebbers, inclusief een echte Jack Rabbit Slims Twist Contest en natuurlijk een dj met enkel passend vinyl.

De RDB wordt tijdens hun set vergezeld door Mr. Little Green Bag zelf: George Baker. Bakers muziek leefde opnieuw op doordat de regisseur ‘Little Green Bag’ gebruikte als lead soundtrack voor zijn eerste film Reservoir Dogs in 1992.

De band speelde al meer dan 125 shows in binnen- en buitenland. Onder andere op de première van Django Unchained, 3FM en De Wereld Draait Door.

 

 

  • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
  • Let op, er rijdt momenteel geen metro of trein van en naar Vlaardingen Centrum, maar vervangend busvervoer vanaf Schiedam Centrum, dit is lijn 713, halte Station Vlaardingen Centrum. Vanaf hier is het twee minuten lopen naar De KF.
  • De KF is pin-only aan de bar.
  • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.
  • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!
  • De voorverkoop stopt twee uur voor aanvang van het evenement. Daarna zijn er alleen nog kaarten verkrijgbaar aan de deur, mits we niet uitverkocht zijn.

Facebook

    Er ging iets mis met FB albums ophalen.
MUZIEK BIJ DE BUREN VAN START!
wo 6 november 2019 Lees meer
KAARTEN MET KORTING OP HET UITTERRAS
di 27 augustus 2019 Lees meer
De Ja-Knikkers: 1 september op het UITTerras
vr 2 augustus 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer
LINE-UP MUZIEK BIJ DE BUREN BEKEND
wo 21 november 2018 Lees meer