loading
THE DECLINE + GREAT SHAKES
28 April 2020

THE DECLINE + GREAT SHAKES

Tickets kopen 28 April 2020
Vvk 7.00
DEUR 9.00
Open 20:00
Start 20:30 -
Genre SKATEPUNK
Waar De Kroepoekfabriek

Op dinsdag 28 april staat het Australische The Decline voor je klaar, met support van Great Shakes. Zet je schrap voor een ferme dosis skatepunk!

THE DECLINE

De Australiërs van The Decline hebben hun vierde plaat uitgebracht “Flash Gordon Ramsay Street” op het Australische label Pee Records en in de EU op Bearded Puck Records. Sinds de release van de derde plaat zijn ze al veel internationaal aan het touren, door de EU, VS, UK, Australië en Mexico. Tijdens de tours hebben ze het podium gedeeld met bijvoorbeeld Face To Face (USA), Ignite (USA), C.J Ramone (USA), Frenzal Rhomb (Aus), A Wilhelm Scream (USA), Bodyjar (AUS),Strung Out (USA), Authority Zero (USA), The Flatliners (CA), Teenage Bottlerocket (USA), The Real McKenzies (CA) en Useless ID (Israel). Hun is stijl is snel, energiek en bulkt van de catchy hooks.

GREAT SHAKES

Het viertal achter Great Shakes komt uit de grensstreken tussen Nederland en België. De grootste invloeden zijn HotWaterMusic, Alkaline Trio, Weezer, Green Day en Social Distortion. Dat resulteert in catchy punk met een ruig randje!

  • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
  • De KF is pin-only aan de bar.
  • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.
  • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!
  • Tickettypes ‘voorverkoop en een Vriendschap’ omhelzen toegang en een Dikke Vriendschap voor één jaar. Dikke Vrienden steunen De KF en krijgen allerlei voordelen. Meer weten? Kijk hier.
  • De voorverkoop stopt twee uur voor aanvang van het evenement. Daarna zijn er alleen nog kaarten verkrijgbaar aan de deur, mits we niet uitverkocht zijn.

Facebook

    Er ging iets mis met FB albums ophalen.
DJ’s: schrijf je in voor Spindoctors 2!
do 21 november 2019 Lees meer
Jonge muzikanten, toon je talent tijdens Popsport 2020
di 19 november 2019 Lees meer
MUZIEK BIJ DE BUREN VAN START!
wo 6 november 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer
LINE-UP MUZIEK BIJ DE BUREN BEKEND
wo 21 november 2018 Lees meer