loading
SKAPICHE?! – EP RELEASE
7 juli 2018

SKAPICHE?! – EP RELEASE

7 juli 2018
Vvk 0.00
DEUR 0.00
Open 20:30
Start 21:00 - 02:00
Genre SKA
Waar De Kroepoekfabriek

SKAPICHE?! is uptempo, party ska! Het bonte gezelschap brengt op zaterdag 7 juli een kakelverse EP uit. Dat is een goed feestje waard en iedereen is uitgenodigd. Met supports van twee bands (Skandaal en Stenchtown) plus dj Silaska die zijn weg kent in de ska is de feestvreugde gegarandeerd.

SKAPICHE?!

De negenkoppige band uit Gouda bestaat al sinds 2002 en na een hiatus van vijf jaar is de band sinds 2014 helemaal terug, deels met nieuwe leden. Hun muziek laat zich vooral benoemen als ska, met elementen uit de punk, polka en rock. De denderende energiekolk die daaruit voorkomt zorgt ervoor dat er niemand stil kan blijven staan. Sowieso ben je een knappe jongen als je dat kan bij ska, maar helemaal als je dat lukt bij Skapiche?!.

 STENCHTOWN

Al sinds 1998 is Stenchtown bezig met wat ze het liefst doen: het maken van een heerlijke mix van reggae en ska. Na een tussenstop van meerdere jaren is Stenchtown inmiddels
alweer een paar jaar bezig. De nieuwe stijl is net even een tikkie meer mellow.  Met vier vocalisten op een bezetting van vijf man heeft de band een lekker eigen en divers geluid. Veel eigen werk, maar hier en daar propt men er ook een verskaliseerde versie van een rock- of popklassieker tussen. Veel verrassingen in petto dus!

 

SKANDAAL

Support komt van Skandaal. De band maakt een mix maakt van rauwe ska, rock, drum ‘n’ bass, reggae, electro en hiphop. Met een strakke pompende ritmesectie, scheurende gitaar, dansbare elektronische sounds, melodieuze blazerssectie en gevatte Nederlandstalige meezingteksten maken ze van iedere optreden een knallend feest.

  • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
  • Let op, er rijdt momenteel geen metro of trein van en naar Vlaardingen Centrum, maar vervangend busvervoer vanaf Schiedam Centrum, dit is lijn 713, halte Station Vlaardingen Centrum. Vanaf hier is het twee minuten lopen naar De KF.
  • De KF is pin-only aan de bar.
  • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!

Facebook

    Er ging iets mis met FB albums ophalen.
KAARTEN MET KORTING OP HET UITTERRAS
di 27 augustus 2019 Lees meer
De Ja-Knikkers: 1 september op het UITTerras
vr 2 augustus 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer
LINE-UP MUZIEK BIJ DE BUREN BEKEND
wo 21 november 2018 Lees meer
KF EN ANDERE PODIA ZEGGEN ‘NEE’ TEGEN ONGEWENST SEKSUEEL GEDRAG
za 6 oktober 2018 Lees meer