loading
SIDNEY SCHMELTZ: HOOGGELEID
14 November 2019

SIDNEY SCHMELTZ: HOOGGELEID

Tickets kopen 14 November 2019
Vvk 9.00
DEUR 11.00
Open 20:00
Start 20:30 - 01:00
Genre COMEDY/HIPHOP
Waar De Kroepoekfabriek

Met uitspraken als: ‘Ik ben hooggeleid, G!’ en ‘Ik steel van die rijke tatas’ maakte Sidney Schmeltz van zichzelf een internetfenomeen. hij heeft zich ontwikkeld als rapper én comedian en dat is hem op het lijf geschreven. Donderdag 14 november staat Sidney in De KF.

Sidney Schmeltz

De PowNed-fragmenten zijn ondertussen al vele jaren oud, maar in die tussentijd is Sidney niet meer uit beeld verdwenen. Na goedbekeken Youtubevideos en succesvolle muziekclips is Sidney nu aangekomen bij een nieuwe hoofdstuk van zijn leven, namelijk cabaret. Sidney is geboren in Groningen, maar woont ondertussen al jarenlang in de Bijlmer. Tijdens ”Hooggeleid’ neemt Sidney als doorgewinterde reisgids de zaal mee op tour door zijn eigen leven. Deze tour wordt alles behalve saai. Door zijn opvallende uitspraken, bizarre anekdotes en unieke lach heeft hij het publiek in zijn greep. Waarschijnlijk steek je tijdens de show ook nog eens wat op, want vergeet niet, de man is hooggeleid, G.

 

  • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
  • De KF is pin-only aan de bar.
  • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.
  • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!
  • Tickettypes ‘voorverkoop en een Vriendschap’ omhelzen toegang en een Dikke Vriendschap voor één jaar. Dikke Vrienden steunen De KF en krijgen allerlei voordelen. Meer weten? Kijk hier.
  • De voorverkoop stopt twee uur voor aanvang van het evenement. Daarna zijn er alleen nog kaarten verkrijgbaar aan de deur, mits we niet uitverkocht zijn.

Facebook

    Er ging iets mis met FB albums ophalen.
DJ’s: schrijf je in voor Spindoctors 2!
do 21 november 2019 Lees meer
Jonge muzikanten, toon je talent tijdens Popsport 2020
di 19 november 2019 Lees meer
MUZIEK BIJ DE BUREN VAN START!
wo 6 november 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer
LINE-UP MUZIEK BIJ DE BUREN BEKEND
wo 21 november 2018 Lees meer