loading
SHIREEN (ALBUMRELEASE) + THUNDERCROW + SUNFIRE
11 november 2017

SHIREEN (ALBUMRELEASE) + THUNDERCROW + SUNFIRE

Tickets kopen 11 november 2017
Vvk 11.00
Deur 13.50
Open 19:30
Start 20:00 - 02:00
Genre WITCHPOP
Waar De Kroepoekfabriek

Eindelijk is het zover; het langverwachte album van SHIREEN is een feit! Het eerste in zijn genre, met twaalf tracks pure Witchpop! Support komt van Thundercrow en Sunfire. Voor iedereen die er deze avond bij is, is het album van Shireen met korting te verkrijgen! Je betaalt slechts 12 euro in plaats van de normale 15 euro.

SHIREEN

Pop meets fantasy en akoestische rock, met elektronische drones en beats. Een rauwe, energieke sound die de betoverende stem van Annicke Shireen draagt, en je meesleept in een wereld van vernieuwende klanken. Laat je overdonderen door de puurheid en passie in hun muziek. Inspiratie voor de band zijn artiesten als Björk, Kate Bush, Apocalyptica en zelfs Tool.

SHIREEN presenteert vanavond hun CD, en wordt versterkt door twee geliefde acts: ThunderCrow, en Sunfire.

THUNDERCROW

ThunderCrow is het geesteskind van Rob en Daphyd en maakt ‘hybrid world beats’. Hoe cryptisch dat ook klinkt, zo doeltreffend kan het worden uitgelegd. In essentie combineren de heren analoge en digitale instrumenten, waaronder drums en didgeridoo. Er zitten invloeden in verwerkt uit onder andere de afrobeat, drum ‘n bass en reggae. In februari 2017 is het eerste album verschenen met de naam ‘Drop It’ en sindsdien tourt het duo veel door Europa, de VS en Mexico.

SUNFIRE

Maak kennis met het Sunfire-effect: na een lange reis te paard, met zadelpijn en dorst, kom je aan op bestemming. Vrolijke mensen, goede muziek, water dan wel bier. Kortom: warmte. In genres gesproken: alternatieve Westerse folk. Een combinatie van blues, Amerikaanse folk, wat southern rock en sterke verhalen. Dat is precies wat Satria (zang/gitaar), Berend (gitaar), Michel (bas) en Sophie (viool/cello) je zullen brengen.

 • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
 • Let op: er rijdt momenteel geen metro of trein van en naar Vlaardingen, maar vervangend busvervoer vanaf Schiedam Centrum. Check van tevoren je route en tijden!
 • De KF is pin-only aan de bar.
 • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.
 • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!

Facebook

 • Frontstreet + Puyn | ZA 13-7-2019 25 foto's
  ma 15 juli 2019 Bekijk album
 • Baby Shakes (USA) & Beach Coma | VR 12-7-2019 27 foto's
  ma 15 juli 2019 Bekijk album
 • Distant: Tyrannotophia cd-release 31 foto's
  ma 8 juli 2019 Bekijk album
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer
LINE-UP MUZIEK BIJ DE BUREN BEKEND
wo 21 november 2018 Lees meer
KF EN ANDERE PODIA ZEGGEN ‘NEE’ TEGEN ONGEWENST SEKSUEEL GEDRAG
za 6 oktober 2018 Lees meer
SAMENWERKING DE KF EN THE BOXING ACADEMY
ma 1 oktober 2018 Lees meer
MAAK KENNIS MET ONZE NIEUWE PROGRAMMEUR ELROY
ma 24 september 2018 Lees meer