loading
POWERSOLO
7 November 2019

POWERSOLO

Tickets kopen 7 November 2019
Vvk 9.00
DEUR 11.00
Open 20:30
Start 21:00 - 01:00
Genre BLUES/PUNK/GARAGE
Waar De Kroepoekfabriek

Op 7 november brengt de Deense band PowerSolo garagepunk naar Vlaardingen! Met als frontman een magere gozer genaamd Kim Kix, die wellicht de mooiste potloodsnor van Denemarken bezit en met de band een eclectische mix van blues, punk en garage maakt. De mannen zijn sinds 2004 vrijwel permanent op tour en hebben inmiddels ruim 1200 (!) gigs achter de rug!

PowerSolo heeft vorig jaar hun album ‘Bo-Peep’ uitgebracht en ze zijn daarmee veel aan het optreden.  De groep krijgt veel respect in de internationale rock-‘n-roll scene, waar woorden als ‘cult’ en ‘legendarisch’ vaak in een adem met de band genoemd worden.  De heren hebben bijvoorbeeld samengewerkt met de Chicago Fortune Records, Motown en Norton Records legende Andre ‘Mr Rhythm’ Williams. Tevens was PowerSolo de backing band voor Jon Spencer (Heavy Trash, The Jon Spencer Blues Explosion) en op die manier heeft de formatie vele harten veroverd.

De songs van het drietal variëren van garage bangers als ‘Sasquatch’ tot de Peter Gunn mania van ‘Boom Badda Do Ba Dabba’. PowerSolo was vorig jaar al op wereldtour na de release van hun album ‘Bo-Peep’. Zo was het concert in Tunesie een groot succes. De videoclip van het nummer Ana Bhehak (I Love You) is opgenomen in de straten van Tunesie. In de clip spelen tal van inwoners en bekende Tunesische acteurs, zo is de authentieke vibe perfect weergegeven. Dit jaar gaat de PowerSolo-tour de rest van de wereld over en wordt naast Europa ook Amerika en Groot Brittannië aangedaan.

SUPPORT: THE COPS

De support van Powersolo is bekend: The Cops! Het motto van het surf trio is ‘To Protect and to Surf’, en dat ze dat kunnen bewijzen ze met de eerste EP ‘Crime Wave’.

  • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
  • De KF is pin-only aan de bar.
  • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.
  • Tickettypes ‘voorverkoop en een Vriendschap’ omhelzen toegang en een Dikke Vriendschap voor één jaar. Dikke Vrienden steunen De KF en krijgen allerlei voordelen. Meer weten? Kijk hier.
  • De voorverkoop stopt twee uur voor aanvang van het evenement. Daarna zijn er alleen nog kaarten verkrijgbaar aan de deur, mits we niet uitverkocht zijn.

Facebook

    Er ging iets mis met FB albums ophalen.
MUZIEK BIJ DE BUREN VAN START!
wo 6 november 2019 Lees meer
KAARTEN MET KORTING OP HET UITTERRAS
di 27 augustus 2019 Lees meer
De Ja-Knikkers: 1 september op het UITTerras
vr 2 augustus 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer
LINE-UP MUZIEK BIJ DE BUREN BEKEND
wo 21 november 2018 Lees meer