loading
OUD & NIEUW MET TNT RADIO + JORIS
31 December 2019

OUD & NIEUW MET TNT RADIO + JORIS

Tickets kopen 31 December 2019
Vvk 10.00
DEUR 12.50
Open 23:00
Start 23:00 - 05:00
Genre HITS & VERGETEN PARELS | HIPHOP, POP, ROCK EN DANCE
Waar De Kroepoekfabriek

Oud en Nieuw staat weer voor de deur en je moet weer eens beslissen wat je in godsnaam gaat doen. Weer een moeilijk pretentieus feestje in een grote stad waar je veels te veel voor betaalt en voor moet reizen? Of toch weer een huisfeestje dat veels te vroeg doodbloedt? Kies de middenweg, kom naar De KF!

OUD EN NIEUW

Want hier doen we niet moeilijk. Niet over de sfeer of over je kleding, maar ook niet over de entreeprijs. Voor een tientje ben jij al spekkoper. Kom je met een groep, dan is het 4e kaartje gratis.

En uiteindelijk gaat het natuurlijk om de muziek. Wat je kan verwachten? Eigenlijk van alles: pop, rock, hiphop, dance, drum and bass en house uit de 80’s, 90’s, 00’s en natuurlijk de 10’s! Wellicht droppen de dj’s hier en daar zelfs even een lekkere meezingert in je moerstaal.

DJ’s van dienst zijn de eindbazen van TnT Radio en dj Joris. Titus en Toon, oftewel TNT Radio, verzorgden de muziek op Rock ‘n Ramps, hebben inmiddels een eigen avond in Rotown Rotterdam en één van de twee host met vrienden een popquiz in Rotterdam. De heren lijken zo uit Stranger Things weggelopen te zijn, wat niet verbazingwekkend is: hun voorliefde voor de 80’s zit dan ook heel erg diep. TNT Radio heeft een platencollectie en -kennis van heb-ik-jou-daar en dit duo zet altijd de juiste tunes op de juiste momenten in. Joris is thuis in allerlei genres en draait al heel lang. Tevens kan je hem kennen van vorig jaar. De voorliefde van Joris ligt met name in de techno en house, maar ook hiphop, rock en pop zitten in de koffer.

Benieuwd wat je zoal kan verwachten qua muziek? Partymacher Joris heeft alvast een voorproefje gemaakt in de vorm van deze Spotify playlist:

 

  • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
  • De KF is pin-only aan de bar.
  • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.
  • Tickettypes ‘voorverkoop en een Vriendschap’ omhelzen toegang en een Dikke Vriendschap voor één jaar. Dikke Vrienden steunen De KF en krijgen allerlei voordelen. Meer weten? Kijk hier.
  • De voorverkoop stopt twee uur voor aanvang van het evenement. Daarna zijn er alleen nog kaarten verkrijgbaar aan de deur, mits we niet uitverkocht zijn.

Facebook

    Er ging iets mis met FB albums ophalen.
DJ’s: schrijf je in voor Spindoctors 2!
do 21 november 2019 Lees meer
Jonge muzikanten, toon je talent tijdens Popsport 2020
di 19 november 2019 Lees meer
MUZIEK BIJ DE BUREN VAN START!
wo 6 november 2019 Lees meer
KAARTEN MET KORTING OP HET UITTERRAS
di 27 augustus 2019 Lees meer
De Ja-Knikkers: 1 september op het UITTerras
vr 2 augustus 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer