loading
OUD & NIEUW MET DE ROOIE JAGER
31 december 2018

OUD & NIEUW MET DE ROOIE JAGER

Tickets kopen 31 december 2018
Vvk 13.00
Deur 16.00
Open 23:55
Start 23:55 - 05:00
Genre POLKA, PIT EN POLONAISE
Waar De Kroepoekfabriek
Leeftijd 16+

We beloven je plechtig: dit wordt de beste start van 2019 die je gaat vinden. Oud en Nieuw in De Kroepoekfabriek wordt er één voor in de boeken, want niemand minder dan de feest-dj der feest-dj’s maakt zijn opwachting: De Rooie Jager!

DE ROOIE JAGER

Hij sloot de grote tent van Zwarte Cross af, zegevierde op Paaspop en Lowlands en regeert al sinds 2005 op Speedfest Eindhoven: DJ De Rooie Jager. Waar het fenomeen uit het exotische Klazienaveen ook gaat, hij laat afgebroken feesttenten en uitgeputte, voldane mensenmassas achter door rock, happy hardcore, metal, schlager en de hits van onze ouders bij elkaar te gooien. Ieder intro is een verrassing, een ‘aha-erlebnis’ en heel soms ook een provocatie als het een beetje duf dreigt te worden. Er staat wat op het spel immers: Het Feestje.

De Rooie Jager is al jaren resident DJ in één van de allertofste poppodia van Nederland, namelijk de noordelijke poptempel Vera in Groningen en het is ook daar waar hij tijdens het internationale evenement Eurosonic/Noorderslag zijn eigen festival Jagersonic organiseert. Woeste bands als Peter Pan Speedrock en The Deaf speelden daar met Nederlandstalige artiesten als Frank en Mirella en Lucas en Gea. Rockers en liefhebbers van het levenslied vlogen elkaar in de armen en zongen net zo makkelijk ‘Auf Der Axe’ mee als ‘De Verzonken Stad’.

Zo is het ook met een set van de Rooie Jager. Hij slaat bruggen en danst er dan overheen, of danst een pogo of moshpit. Of een polonaise. Of de lampendraaidisco, als het Luv betreft. Zolang het maar soul heeft, zolang het maar gezellig is, zolang het feestje maar kan doorgaan.

Een show van de Rooie Jager is gegarandeerd 100% Volendamvrij.

 

DJ JORIS

De man met de grootste (platenkoffer dan hè)! Joris heeft een enorme selectie van vergeten hits, goed én fout, voor je in petto. Van Hollands tot house, van drum ‘n bass tot hiphop. En natuurlijk en gitaartje hier en daar.

 

Benieuwd naar de muziek? Check deze playlist om op te warmen: http://bit.ly/KF-NYE-playlist

 • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
 • De KF is pin-only aan de bar.
 • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.
 • De voorverkoop stopt twee uur voor aanvang van het evenement. Daarna zijn er alleen nog kaarten verkrijgbaar aan de deur, mits we niet uitverkocht zijn.

Facebook

 • Frontstreet + Puyn | ZA 13-7-2019 25 foto's
  ma 15 juli 2019 Bekijk album
 • Baby Shakes (USA) & Beach Coma | VR 12-7-2019 27 foto's
  ma 15 juli 2019 Bekijk album
 • Distant: Tyrannotophia cd-release 31 foto's
  ma 8 juli 2019 Bekijk album
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer
LINE-UP MUZIEK BIJ DE BUREN BEKEND
wo 21 november 2018 Lees meer
KF EN ANDERE PODIA ZEGGEN ‘NEE’ TEGEN ONGEWENST SEKSUEEL GEDRAG
za 6 oktober 2018 Lees meer
SAMENWERKING DE KF EN THE BOXING ACADEMY
ma 1 oktober 2018 Lees meer
MAAK KENNIS MET ONZE NIEUWE PROGRAMMEUR ELROY
ma 24 september 2018 Lees meer