loading
NIEUWE VANGST: BEAR VALOUR + MARLE THOMSON
12 oktober 2018

NIEUWE VANGST: BEAR VALOUR + MARLE THOMSON

Tickets kopen 12 oktober 2018
Vvk GRATIS
Deur GRATIS
Open 20:30
Start 21:00 - 02:00
Genre FOLKPOP, SINGER-SONGWRITER
Waar De Kroepoekfabriek

Bij Nieuwe Vangst ontdek je de nieuwste en beste artiesten die barsten van de potentie. Nieuwe Vangst is helemaal gratis en een walhalla voor de zoekers van nieuwe en vooral goede muziek! Dit keer staan de indie/pop artiesten Bear Valour en Marle Thomson op de bühne.

Bear Valour

Bear Valour, voorheen bekend als Book of Eli, is opgericht door zanger/gitarist Aileigh Awad. Met maar liefst vier zangers, twee gitaristen, een subtiele synth en een contrabas creëert de band dromerige, donkere folk, rijk aan melodie en harmonieën. Kort gezegd doet hun muziek denken aan het vroegere werk van Bon Iver en Mister & Mississippi. Sinds de oprichting timmeren ze flink aan de weg. Zo wonnen ze de publieksprijs van De Grote Prijs van Nederland, stonden op Oerol en Songbird Festival en werd de track ‘Mourning Gloom’ genomineerd voor ‘Beste Track’ bij de Rotterdam Music Awards. In 2016 ondernam de band een tour langs Franse en Belgische chateaus, de perfecte setting voor de muziek van Bear Valour.

Marle Thomson

In het rijtje Sufjan Stevens, Lianne La Havas en Emily King mag vanaf heden ook Marle Thomson worden toegevoegd. Haar muziek zit boordevol loops, beats, toetsen, gitaar en zang en is verfrissend warm, edgy en kleurrijk. Haar eigen omschrijving is ‘soulful space pop’. De EP ‘The Canopy’ werd gelanceerd in een bomvolle bovenzaal van Paradiso en kwam tot stand met hulp van Paul Willemsen en Marcel Tegelaar die eerder werkten met namen als Beans & Fatback, Ruben Hein en Eefje de Visser. Marle is te gast geweest in De Wereld Draait Door en op Amsterdam Woods. Bij de tv-show wist ze vooral Nico Dijkshoorn te raken: “Zo kan het dus ook: een gitaar en een stem, soms de ogen dicht en dan hier een heel publiek inpakken met een liedje dat
rechtstreeks vanuit het hart de mond uit rolde, Marle ontroerde mij vanavond.” De moeite waard om te checken,

 • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
 • Let op, er rijdt momenteel geen metro of trein van en naar Vlaardingen Centrum, maar vervangend busvervoer vanaf Schiedam Centrum, dit is lijn 713, halte Station Vlaardingen Centrum. Vanaf hier is het twee minuten lopen naar De KF.
 • De KF is pin-only aan de bar.
 • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!

Facebook

 • Steffen Morisson 19 foto's
  ma 20 mei 2019 Bekijk album
 • Disco Fever Benefiet Party | VR 17-05-19 32 foto's
  ma 20 mei 2019 Bekijk album
 • Nieuwe Vangst | VR 10-05-19 17 foto's
  ma 13 mei 2019 Bekijk album
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer
LINE-UP MUZIEK BIJ DE BUREN BEKEND
wo 21 november 2018 Lees meer
KF EN ANDERE PODIA ZEGGEN ‘NEE’ TEGEN ONGEWENST SEKSUEEL GEDRAG
za 6 oktober 2018 Lees meer
SAMENWERKING DE KF EN THE BOXING ACADEMY
ma 1 oktober 2018 Lees meer
MAAK KENNIS MET ONZE NIEUWE PROGRAMMEUR ELROY
ma 24 september 2018 Lees meer
NIEUWE PROGRAMMEUR VOOR DE KROEPOEKFABRIEK
ma 24 september 2018 Lees meer