loading
THE MONOLITH DEATHCULT, INFERUM + MEER | CARDINAL DIRECTIONS
2 March 2019

THE MONOLITH DEATHCULT, INFERUM + MEER | CARDINAL DIRECTIONS

Tickets kopen 2 March 2019
Vvk 12.50
DEUR 15.00
Open 19:30
Start 20:00 - 02:00
Genre DEATHMETAL + METALCORE
Waar De Kroepoekfabriek

Voor de ‘Cardinal Directions Tour’ komen op zaterdag 2 maart vier brute metalbands naar De KF. The Monolith Deathcult, Inferum, 2 Years to Apocalypse en Despicable Heroes brengen een breed palet aan deathmetal én metalcore.

THE MONOLITH DEATHCULT

The Monolith Deathcult brengt deathmetal met originele invloeden. Deze variëren van industrial en techno tot aan de klassieke stukken van Richard Wagner. Steengoede muziek met hier en daar een knipoog.
De band timmert sinds 2002 aan de weg, met meer dan 200 optredens in 14 landen. Het podium werd gedeeld met onder andere Amon Amarth, Suffocation en Cradle of Filth.

INFERUM

De mechanical deathmetal van Inferum is zwaar, progressive en groovy. De jongens zijn nog maar rond de 20 jaar oud, maar nu al geweldig bezig. De band mocht zowel de publieks- als juryprijs ontvangen bij de Dutch Metal Battle en de Dutch Wacken Battle.
Voor fans van Car Bomb, Thy Art Is Murder, Meshuggah en Gojira.

2 YEARS TO APOCALYPSE

De vijfkoppige metalcoreband 2 Years to Apocalypse zoekt de perfecte balans tussen melodisch en grof. Twee bandleden brengen zowel grunts als clean vocals. In het 7-jarig bestaan van de band had de band al een optreden in de Melkweg. Nu dus door naar De KF.
Voor fans van Architects, In Hearts Wake en Northlane.

DESPICABLE HEROES

Despicable Heroes uit Barneveld is de winnaar van de Dutch Metal Battle van vorig jaar. Sinds 2010 brengen de mannen riffs, breakdowns en energie. Een mix van metalcore, djent en nog veel meer.

  • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
  • Let op, er rijdt momenteel geen metro of trein van en naar Vlaardingen Centrum, maar vervangend busvervoer vanaf Schiedam Centrum, dit is lijn 713, halte Station Vlaardingen Centrum. Vanaf hier is het twee minuten lopen naar De KF.
  • De KF is pin-only aan de bar.
  • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.
  • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!
  • De voorverkoop stopt twee uur voor aanvang van het evenement. Daarna zijn er alleen nog kaarten verkrijgbaar aan de deur, mits we niet uitverkocht zijn.

Facebook

    Er ging iets mis met FB albums ophalen.
DJ’s: schrijf je in voor Spindoctors 2!
do 21 november 2019 Lees meer
Jonge muzikanten, toon je talent tijdens Popsport 2020
di 19 november 2019 Lees meer
MUZIEK BIJ DE BUREN VAN START!
wo 6 november 2019 Lees meer
KAARTEN MET KORTING OP HET UITTERRAS
di 27 augustus 2019 Lees meer
De Ja-Knikkers: 1 september op het UITTerras
vr 2 augustus 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer