loading
TOKOLOKO: MONDAY SPECIAL + TOFFE HAAN + URBAN DISTORTION + NO DISGUISE
19 April 2019

TOKOLOKO: MONDAY SPECIAL + TOFFE HAAN + URBAN DISTORTION + NO DISGUISE

19 April 2019
Vvk 0.00
DEUR 0.00
Open 20:30
Start 21:00 - 02:00
Genre Rock, Punk
Waar De Kroepoekfabriek

Tokoloko is weer terug op vrijdag 19 april. Je kunt weer de hele avond bandjes checken, helemaal voor nop! Dit keer met Monday Special, Toffe Haan, Urban Distortion en No Disguise. Support your local scene!

Monday Special

Dit jonge kwartet polijst Rotterdamse branie met een flinke dosis soul. Aan de basis staan laidback zangpartijen en een superieur gitaar geluid die samen met een strakke ritme sectie koers weet te houden tussen blues en energieke rock. Monday Special zet containervracht aan invloeden moeiteloos om in een solide eigen geluid.

Toffe Haan

Van kleinkunstige pop tot bombastische rock, van Toffe Haan kun je alles verwachten. Listige samenzang, snuggere teksten en uitmuntend gitaarspel strijden heldhaftig om suprematie.

Invloeden gaan van André Manuel, De Dijk tot BLØF, langs Tenacious D en een vleugje Metallica. Toffe Haan staat garant voor een avondje muur-van-geluid waar het enthousiasme en de jeugdigheid van afspatten!

Urban Distortion

Urban Distortion is een alternatieve rockband uit het hart van Schiedam. Urban Distortion heeft een eigen style en geluid die te vergelijken is met de Seattle sound. Het energieke optreden van de band, de strakke ritme sectie, de “wall off sound” en de “kras over je ziel” vocalen, maakt Urban Distortion een echte live-band. Ze hebben dan ook al op menig festival gespeeld, voor de echte rock liefhebber een “must see”. De band komt binnenkort met een nieuwe EP en een hele nieuwe videoclip!

No Disguise

No disguise is Rotterdamse female fronted hardcore punk. Het is ruig, het is hard met een lekkere groove. De ‘frontal female touch’ maakt het helemaal af.

  • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
  • De KF is pin-only aan de bar.
  • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!

Facebook

    Er ging iets mis met FB albums ophalen.
DJ’s: schrijf je in voor Spindoctors 2!
do 21 november 2019 Lees meer
Jonge muzikanten, toon je talent tijdens Popsport 2020
di 19 november 2019 Lees meer
MUZIEK BIJ DE BUREN VAN START!
wo 6 november 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer
LINE-UP MUZIEK BIJ DE BUREN BEKEND
wo 21 november 2018 Lees meer