loading
MERCY JOHN
10 March 2019

MERCY JOHN

Tickets kopen 10 March 2019
Vvk 10.00
DEUR 12.50
Open 15:00
Start 15:30 - 18:00
Genre AMERICANA
Waar De Kroepoekfabriek

Op zondag 10 maart staat americana singer-songwriter Mercy John met band in De Kroepoekfabriek. Na een optreden als voorprogramma voor JW Roy in De KF, mag Mercy John nu zelf aan de bak op ons podium. Een must-see voor liefhebbers van Tom Petty, Bruce Springsteen of Ryan Adams!

MERCY JOHN

De Brabantse Mercy John maakt americana, geïnspireerd door mannen als Tom Petty, Bruce Springsteen en Ryan Adams. John’s jeugd op het platteland van Noord-Brabant klinkt door in de muziek die hij maakt. Na een succesvol debuutalbum, met airplay op radiostations als NPO Radio 2 en 3FM, mocht John mee op tour met Danny Vera en JW Roy. Met Roy stond Mercy John twee jaar geleden al in De Kroepoekfabriek, maar toen als voorprogramma. Tijd voor een eigen show!

De huidige tour van Mercy John valt samen met de release van zijn tweede album ‘Let It Go Easy’. Het album zal een meer volwassen geluid laten horen van John. Daarnaast blijven de americana-invloeden, maar zullen de songs rauwer en steviger klinken. Met de tracks op ‘Let It Go Easy’ en die van debuutalbum ‘This Ain’t New York’ heeft Mercy John een breed repertoire om deze show bijzonder te maken.

SILVER POCKETS FULL

De Vlaardingse formatie Silver Pockets Full heeft de wortels in de americana, maar is avontuurlijk ingesteld en zoekt het regelmatig in de hoeken van de pop en indie, al dan niet met synths. Zoals ze zelf zeggen: een mix van Coldplay, John Mayer en Tears for Fears. Er is nieuw materiaal, na net veelgeprezen debuutalbum uit 2016. De nieuwe plaat gaat de band ongetwijfeld weer langs veel venues brengen en De KF is er daar natuurlijk één van.

  • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
  • De KF is pin-only aan de bar.
  • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.

Facebook

    Er ging iets mis met FB albums ophalen.
MUZIEK BIJ DE BUREN VAN START!
wo 6 november 2019 Lees meer
KAARTEN MET KORTING OP HET UITTERRAS
di 27 augustus 2019 Lees meer
De Ja-Knikkers: 1 september op het UITTerras
vr 2 augustus 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer
LINE-UP MUZIEK BIJ DE BUREN BEKEND
wo 21 november 2018 Lees meer