loading
MAGNACULT + SEITA + ONEGODLESS
8 juni 2018

MAGNACULT + SEITA + ONEGODLESS

Tickets kopen 8 juni 2018
Vvk 6.00
Deur 9.00
Open 20:30
Start 21:00 - 02:00
Genre GROOV
Waar De Kroepoekfabriek

Godsgruwelijk brute metal. Dat staat er vrijdag 8 juni op het programma. MagnaCult, Seita en ONEGODLESS hebben elk hun eigen sound, varierend van groove metal naar stoner en slugde en death. Invloeden als Pantera en Black Sabbath, Meshuggah en Fine Finger Death Punch worden veel genoemd en zijn zeker niet uit de lucht gegrepen.

MAGNACULT

Sinds het uitbrengen van album nummer 1 in 2007 (‘Synoré’) heeft de band een geleidelijk steeds groter wordende fansbase opgebouwd. Het vijftal brouwt een dikke mix van groove en thrashmetal. Inmiddels zijn we bij de derde plaat ‘Infinitum’ en heeft MagnaCult supports verzorgd van Finger Finger Death Punch, Trivium en Ill Nino plus vele anderen. En dan moet je toch concluderen dat MagnaCult iets heel erg goed doet!

 

SEITA

Seita confontreert. Hun teksten gaan over de obstakels die we als mensen tegenkomen in ons bestaan. Hoe een kantoormedewerker door weerstand en ongeluk kan veranderen in de volgende grote seriemoordenaar en ons instinct aanstuurt op overleving.

Muzikaal gezien kan de je band plaatsen in de thrash en deathmetalhoek. Met drie platen op zak (waarvan 1 EP) hebben ze onder andere Zwarte Cross, Metal Bash, Asia Metal Festival aangedaan en in de VS gestaan op Barge to Hell Metal Cruise. Tevens is de band supportact geweest bij grote namen als Sepultura, Six Feet Under, Soulfly en Hatebreed.

ONEGODLESS

ONEGODLESS kan je hoe dan ook niet van originaliteit betichten. Met de wetenschap op zak dat alles al eens gedaan is en originaliteit, zeker in de metal, niets meer is dan ijdele hoop, hebben ze zich vastgebeten in het reeds belopen pad der metal. Dat maakt ze echter niet minder dan de rest! Met invloeden uit de stoner, blues, groove, sludge en heavy metal en voorbeelden als Sabbath, Black Label Society en Pantera ben je verzekerd van de dikke riffs. Zwaar én groovy. To go where so many bands have gone before!

 • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
 • Let op: er rijdt momenteel geen metro of trein van en naar Vlaardingen Centrum, maar vervangend busvervoer (vanaf Schiedam Centrum). Check van tevoren je route en tijden! Metrostation Vijfsluizen is wel bereikbaar. Neem vanaf daar RET Lijn 57 naar Westerhoofd en stap uit op Vlaardingen Centrum.
 • De KF is pin-only aan de bar.
 • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.
 • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!

Facebook

 • Rock 'n Rollercoaster 3 met Paceshifters e.a. | ZA 14-4-2018 27 foto's
  ma 16 april 2018 Bekijk album
 • Big 2 - Try-out show | VR 13-4-2018 24 foto's
  ma 16 april 2018 Bekijk album
 • Counterpunch & Dowzer | ZA 7-4-2018 21 foto's
  ma 9 april 2018 Bekijk album
WERVING ZOMERCREW 2018 VAN START
di 13 maart 2018 Lees meer
MET JE ROTTERDAMPAS NAAR DE KF
ma 19 februari 2018 Lees meer
MEEDOEN AAN KF-ALLSTARS?
wo 7 februari 2018 Lees meer
OPENINGSTIJDEN MET DE FEESTDAGEN
ma 18 december 2017 Lees meer
RORY DICKHOFF NIEUWE MANAGER KF
vr 15 december 2017 Lees meer
MAAK KENNIS MET RORY
vr 15 december 2017 Lees meer
RUIL JE VLAARDINGSE FLORIJN IN VOOR TICKETS!
do 30 november 2017 Lees meer
SCHRIJF JE IN VOOR KUNSTBENDE ZUID-HOLLAND!
wo 22 november 2017 Lees meer