loading
Uit-
verkocht
LYRICAL: SNELLE + SHOCK ELIAS
24 May 2019

LYRICAL: SNELLE + SHOCK ELIAS

Tickets kopen 24 May 2019
Vvk 10.00
DEUR 12.50
Open 19:30
Start 20:00 -
Genre RAP
Waar De Kroepoekfabriek

Een nieuwe Lyrical. Dit keer met de snel rijzende ster Snelle en pro-spitter Shock Elias. Beide heren wisten indruk te maken op 101Barz en zeker in het geval van Snelle had deze sessie een enorm impact. Hoog tijd dat de mannen naar Lyrical komen dus. Vrijdag 24 mei mag je in je agenda zetten.

SNELLE

Lars Bos – alias rapper Snelle – is een keiharde werker met doorzetttingsvermogen en vastberadenheid. Als Hollandse dorpsjongen (met een hazenlip) wil hij bewijzen dat een muzikaal verhaal iedereen kan inspireren.‘’Doordat ik vrijwel alles relativeer heb ik over alles een – in mijn beleving – interessante mening die ik op authentieke (en soms vergezochte) wijze in mijn liedjes verwerk. Zo geniet ik echt van het knutselen met woorden en het spelen met de manier waarop ik dingen zeg. Mijn plek en perspectief zijn binnen de hiphop niet alledaags maar daardoor juist interessant.’’

In 2016 verscheen de ‘Vier EP en ‘Bijrijder EP’. Die waren goed voor meer dan 1,3 miljoen streams en luisterbeurten op Youtube en Spotify. Puna, FunX en 101Barz buitelden over elkaar heen om Snelle de aandacht te geven die hij verdient. Na de 101Barz-sessie van januari 2019 ontplofte de bom en Snelle was definitief gearriveerd.

Zijn muziek is wavey, verfrissend, voorzien van trapbeats, piano, saxofoons en gitaar en 100% Snelle. Het bracht hem langs Woohah, NewSkoolFest, 10 jaar Puna en Definitie van Hiphop. De huidige tour verkoopt overal uit. Des te meer een reden om die kaarten voor Lyrical snel te kopen.

 

Shock Elias

Shock Elias is on fire. de Amsterdammer wist ook na zijn 101Barz-sessie hoge ogen te gooien eind 2018. De keuze voor Shock op Lyrical was dan ook snel gemaakt. Zijn verhaal startte met deelname aan de Esko challenge. De producer maakte een beat voor FunX start waarna Esko en DJ Fernando op zoek gingen naar de persoon die de vocalen zou leveren. De sterke punchlines van Shock Elias leverde hem een finaleplek op. Daarna trad hij op in onder andere Suriname en werkte hij samen met Chanty.

Toen in september een freestyle uitkwam (‘Young Boy’) waarin zijn gevoel voor het vertellen van verhalen en flow naar buiten kwam, ging deze viraal. In 24 uur wist de rapper meer dan 100.000 streams op zijn naam te zetten. In december 2018 volgde de EP ‘Hittegolf’.

  • Dit evenement is volledig uitverkocht. Kaarten zijn niet meer verkrijgbaar, ook niet aan de deur.
  • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
  • Let op, er rijdt momenteel geen metro of trein van en naar Vlaardingen Centrum, maar vervangend busvervoer vanaf Schiedam Centrum, dit is lijn 713, halte Station Vlaardingen Centrum. Vanaf hier is het twee minuten lopen naar De KF.
  • De KF is pin-only aan de bar.
  • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.
  • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!
  • Tickettypes ‘voorverkoop en een Vriendschap’ omhelzen toegang en een Dikke Vriendschap voor één jaar. Dikke Vrienden steunen De KF en krijgen allerlei voordelen. Meer weten? Kijk hier.

Facebook

    Er ging iets mis met FB albums ophalen.
DJ’s: schrijf je in voor Spindoctors 2!
do 21 november 2019 Lees meer
Jonge muzikanten, toon je talent tijdens Popsport 2020
di 19 november 2019 Lees meer
MUZIEK BIJ DE BUREN VAN START!
wo 6 november 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer
LINE-UP MUZIEK BIJ DE BUREN BEKEND
wo 21 november 2018 Lees meer