loading
PJOTR, DANIËL BUSSER + MEER | LYRICAL
7 December 2019

PJOTR, DANIËL BUSSER + MEER | LYRICAL

Tickets kopen 7 December 2019
Vvk 8.00
DEUR 10.00
Open 19:30
Start 20:00 -
Genre HIPHOP
Waar De Kroepoekfabriek

Een nieuwe Lyrical! Dit keer staat de nieuwe garde centraal: Pjotr, Daniël Busser, Alliance en Sluwe Ollie. Hiphop van de allerlaatste generatie met een gouden toekomst. Zaterdag 7 december zie je ze in De KF.

PJOTR

Pjotr verovert de Nederlandse hiphopscene. Hij is heel goed te plaatsen in het rijtje artiesten waar Snelle de laatste grote toevoeging aan is geweest en het is ook gen verrassing dat Pjotr veelal het voorprogramma verzorgt van Snelle. Tevens verzorgde Pjotr veel gastbijdrages aan de muziek van de man uit Deventer.

Met zijn rake teksten, heldere stemgeluid en poppy, catchy muziek vergaarde de oud-pabostudent uit Zutphen al de nodige aandacht. Platforms als Puna, 101Barz en radiostation FunX besteedden al flink wat aandacht aan hem. Na zijn eerste release ‘Bloed Op De Tape’ in 2018, belandde de single al rap in de ‘Fresh Flows’-playlist van Spotify. Later dat jaar wist Pjotr ‘Most Wanted 2018’ te winnen na een verpletterende show in de Melkweg.

Inmiddels is de Zutphenaar getekend bij Snelles ‘Lieve Jongens’-label, is er een EP (Goed Nieuws) en sleepte de EP al meer dan 2 miljoen streams in de wacht. Er gloort een mooie toekomst voor deze man.

Daniël Busser

Vlaming Daniël de Busser maakt furore sinds zijn Youtube debuut in 2015. Niet veel later ontdekte rapper Spreej hem, bekend van het duo Safi & Spreej. Via die weg werd de eerste echte single gelanceerd: ‘Mis Mij Niet’. Sinds 2018 zit Busser bij Top Notch, alwaar hij samenwerkte met Kevin en de track ‘Life’ uitbracht in mei van dat jaar. Anno 2019 is daar debuutplaat ‘Adrenaline’ met een featuring van Snelle op de titeltrack.

Alliance

Het Vlaardingse muziekcollectief Alliance timmert sinds anderhalf jaar aan de weg met het maken van eigen muziek. Dat resulteerde al in de EP ‘Alive’. Meer recentelijk zijn de leden ook individueel bezig geweest: Cheff bracht ‘Koud’ uit en Viero kwam met de track ‘Noncha’, beiden geproduceerd door Bien, de producer van het collectief.

Sluwe Ollie

De Schiedamse Sluwe Ollie bouwt een moshpit met een mix van trap, house, afro en R&B. Lekker dansbaar en melodieus! Onlangs was hij al Artiest van de Week bij FunX.

  • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
  • De KF is pin-only aan de bar.
  • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.
  • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!
  • Tickettypes ‘voorverkoop en een Vriendschap’ omhelzen toegang en een Dikke Vriendschap voor één jaar. Dikke Vrienden steunen De KF en krijgen allerlei voordelen. Meer weten? Kijk hier.
  • De voorverkoop stopt twee uur voor aanvang van het evenement. Daarna zijn er alleen nog kaarten verkrijgbaar aan de deur, mits we niet uitverkocht zijn.

Facebook

    Er ging iets mis met FB albums ophalen.
DJ’s: schrijf je in voor Spindoctors 2!
do 21 november 2019 Lees meer
Jonge muzikanten, toon je talent tijdens Popsport 2020
di 19 november 2019 Lees meer
MUZIEK BIJ DE BUREN VAN START!
wo 6 november 2019 Lees meer
KAARTEN MET KORTING OP HET UITTERRAS
di 27 augustus 2019 Lees meer
De Ja-Knikkers: 1 september op het UITTerras
vr 2 augustus 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer