loading
LUMINIZE
25 October 2019

LUMINIZE

Tickets kopen 25 October 2019
Vvk 10.00
DEUR 12.00
Open 20:30
Start 21:00 -
Genre POP
Waar De Kroepoekfabriek

De vier dames die je wellicht kent van The Voice of Holland hebben eerder alles in Kroatië achtergelaten om het te maken in Nederland. Dat doen ze behoorlijk goed. Op vrijdag 25 oktober staat Luminize in De KF.

LUMINIZE

Het afgelopen jaar was een jaar vol hoogtepunten voor de vierkoppige band Luminize. Ze deden het voorprogramma in de tour van Golden Earring en lieten hun veelzijdigheid zien tijdens hun deelname aan The Voice of Holland, waarmee ze ongelooflijk veel nieuwe fans kregen in Nederland.

Luminize bestaat uit Marcela, Matilda, Irena en Tea. De vier dames zijn geboren en getogen in Kroatië. Via via zijn ze overgehaald om naar Nederland te komen, met het oog op hun carriére. Hoewel Nederland in eerste instantie teleurstelde doordat beloftes aan de vier niet nagekomen werden, zetten ze door. Dat leverde een debuutalbum op, ‘All or Nothing’ en een samenwerking met Holger Schwedt, producer van de Nederlandse top zoals Di-rect, Bløf en Anouk. Live stonden ze eerder op Bospop en Parkpop en waren ze te gast bij Radio538, Veronica en 3FM.

  • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
  • De KF is pin-only aan de bar.
  • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.
  • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!
  • Tickettypes ‘voorverkoop en een Vriendschap’ omhelzen toegang en een Dikke Vriendschap voor één jaar. Dikke Vrienden steunen De KF en krijgen allerlei voordelen. Meer weten? Kijk hier.
  • De voorverkoop stopt twee uur voor aanvang van het evenement. Daarna zijn er alleen nog kaarten verkrijgbaar aan de deur, mits we niet uitverkocht zijn.

Facebook

    Er ging iets mis met FB albums ophalen.
Jonge muzikanten, toon je talent tijdens Popsport 2020
di 19 november 2019 Lees meer
MUZIEK BIJ DE BUREN VAN START!
wo 6 november 2019 Lees meer
KAARTEN MET KORTING OP HET UITTERRAS
di 27 augustus 2019 Lees meer
De Ja-Knikkers: 1 september op het UITTerras
vr 2 augustus 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer