loading
KF ALLSTARS
15 juni 2019

KF ALLSTARS

15 juni 2019
Vvk 0.00
DEUR 0.00
Open 20:30
Start 21:00 - 02:00
Genre COVERSESSIES
Waar De Kroepoekfabriek

Een nieuwe KF Allstars! Muzikanten uit de regio bundelen de krachten om met elkaar een serie nummers te coveren rondom een centraal thema. Dit keer op zaterdag 15 juni.

KF Allstars

KFA is een laagdrempelige avond bedoeld om lol te hebben in het maken van muziek, ongeacht je niveau als muzikant. Ook leeftijd doet er niet toe. Publiek is natuurlijk van harte welkom, nog sterker: de avond is altijd gratis toegankelijk. Kom langs en maak dit muzikale feestje mee.

Meedoen?

In de Facebookgroep ‘Muzikanten uit Vlaardingen e.o.’ kan je, wanneer er om gevraagd wordt, stemmen op een thema, nummers aandragen en jezelf inschrijven op een nummer. Daar komen een paar regeltjes en gebruiken bij kijken die je terugvindt in de groep. De belangrijksten: je hebt lol én je belooft je in te zetten om de nummers waar je aan mee doet, goed te oefenen.

  • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
  • Let op, er rijdt momenteel geen metro of trein van en naar Vlaardingen Centrum, maar vervangend busvervoer vanaf Schiedam Centrum, dit is lijn 713, halte Station Vlaardingen Centrum. Vanaf hier is het twee minuten lopen naar De KF.
  • De KF is pin-only aan de bar.
  • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!
  • Tickettypes ‘voorverkoop en een Vriendschap’ omhelzen toegang en een Dikke Vriendschap voor één jaar. Dikke Vrienden steunen De KF en krijgen allerlei voordelen. Meer weten? Kijk hier.

Facebook

    Er ging iets mis met FB albums ophalen.
KAARTEN MET KORTING OP HET UITTERRAS
di 27 augustus 2019 Lees meer
De Ja-Knikkers: 1 september op het UITTerras
vr 2 augustus 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer
LINE-UP MUZIEK BIJ DE BUREN BEKEND
wo 21 november 2018 Lees meer
KF EN ANDERE PODIA ZEGGEN ‘NEE’ TEGEN ONGEWENST SEKSUEEL GEDRAG
za 6 oktober 2018 Lees meer