loading
I SING ED SHEERAN (TRY-OUT)
11 January 2020

I SING ED SHEERAN (TRY-OUT)

Tickets kopen 11 January 2020
Vvk 7.50
DEUR 10.00
Open 20:30
Start 21:00 -
Genre POP
Waar De Kroepoekfabriek

Jonny Smokes gaat lekker en groots. Net zoals Ed trouwens. En omdat Ed’s shows altijd uitverkocht zijn, zingt Jonny Ed op zaterdag 11 januari. Gewapend met loopstation en gitaar bewijst hij dat deze one-man show de moeite waard is!

I SING ED SHEERAN

Jonny Smokes is een zeer getalenteerde en hard werkende muzikant met de roots in de VS. Naast diverse bands zoals Sounds of Seattle, waagt Jonny zich nu aan een ander, eigentijdser idool: Ed Sheeran.

De shows van de Engelse zanger zijn steevast uitverkocht. Sheerans one-man shows zijn een lust voor het oor en zitten kundig elkaar. Met ‘I Sing Ed Sheeran’ Gaat Smokes Sheeran achterna. Met niets meer dan een loopstation, zijn stem en zijn gitaar creert Jonny de sounds en songs van de popster.

Het coveren van Ed Sheeran one-man-performance lijkt misschien een onmogelijke taak, maar met I Sing Ed Sheeran bewijst Jonny Smokes het tegenovergestelde. Hij speelt alle grote hits van Ed Sheeran; van “Shape of you” en “I don’t care” tot de klassiekers als “A-team” en “Thinking out Loud”.

Deze show is een try-out.

 

  • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
  • De KF is pin-only aan de bar.
  • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.
  • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!
  • Tickettypes ‘voorverkoop en een Vriendschap’ omhelzen toegang en een Dikke Vriendschap voor één jaar. Dikke Vrienden steunen De KF en krijgen allerlei voordelen. Meer weten? Kijk hier.
  • De voorverkoop stopt twee uur voor aanvang van het evenement. Daarna zijn er alleen nog kaarten verkrijgbaar aan de deur, mits we niet uitverkocht zijn.

Facebook

    Er ging iets mis met FB albums ophalen.
DJ’s: schrijf je in voor Spindoctors 2!
do 21 november 2019 Lees meer
Jonge muzikanten, toon je talent tijdens Popsport 2020
di 19 november 2019 Lees meer
MUZIEK BIJ DE BUREN VAN START!
wo 6 november 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer
LINE-UP MUZIEK BIJ DE BUREN BEKEND
wo 21 november 2018 Lees meer