loading
JAN AKKERMAN
6 December 2019

JAN AKKERMAN

Tickets kopen 6 December 2019
Vvk 16,50
DEUR 18,00
Open 20:30
Start 21:00 - 02:00
Genre PROGROCK
Waar De Kroepoekfabriek

Op vrijdag 6 december staat wereldgitarist Jan Akkerman op het podium van De Kroepoekfabriek. Jan Akkerman geldt anno 2019 nog steeds als de meest invloedrijke gitarist van Nederlandse bodem.  25 oktober verschijnt ‘Close Beauty’, zijn eerste studioalbum in acht jaar.  ‘Close Beauty’ laat zich in de beste Akkerman-traditie niet in een hokje plaatsen. Twaalf composities waarmee hij bewijst nog steeds tot de top van de Nederlandse gitaristen en componisten te behoren.

Steeds opnieuw weet Jan Akkerman een nieuwe generatie gitaristen in binnen- en buitenland te bereiken en te inspireren. Zijn recente concerten vormen daarvan een afspiegeling: fris, energiek en onvoorspelbaar. Zijn passie voor de gitaar deelt hij niet slechts met zijn huidige bandleden, maar bovenal al jarenlang met zijn wereldwijde publiek. Als authentieke improvisator laat hij op het podium nog steeds zien én horen waartoe hij in staat is, zowel in stukken van zijn nieuwe album als in een keuze uit zijn ruim 50-jarige oeuvre. Een levende gitaarlegende die je vanavond met eigen ogen en oren kan aanschouwen!

Jan Akkerman – Don Giovanni (Official Music Video)

You may have already heard the backing track from the video we've posted last week, but here's the official video for Jan's new track Don Giovanni! Watch the full video on YouTube: https://youtu.be/9iQrouqcptsBeside it being a famous opera by Mozart, Giovanni is Jan Akkerman's first name translated to Italian, Don stands for Sir in English (Jan was knighted by the Queen of The Netherlands), thus Jan is Don Giovanni.

Geplaatst door Jan Akkerman Music op Dinsdag 15 oktober 2019

  • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
  • De KF is pin-only aan de bar.
  • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.
  • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!
  • Tickettypes ‘voorverkoop en een Vriendschap’ omhelzen toegang en een Dikke Vriendschap voor één jaar. Dikke Vrienden steunen De KF en krijgen allerlei voordelen. Meer weten? Kijk hier.
  • De voorverkoop stopt twee uur voor aanvang van het evenement. Daarna zijn er alleen nog kaarten verkrijgbaar aan de deur, mits we niet uitverkocht zijn.

Facebook

    Er ging iets mis met FB albums ophalen.
DJ’s: schrijf je in voor Spindoctors 2!
do 21 november 2019 Lees meer
Jonge muzikanten, toon je talent tijdens Popsport 2020
di 19 november 2019 Lees meer
MUZIEK BIJ DE BUREN VAN START!
wo 6 november 2019 Lees meer
KAARTEN MET KORTING OP HET UITTERRAS
di 27 augustus 2019 Lees meer
De Ja-Knikkers: 1 september op het UITTerras
vr 2 augustus 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer