loading
INTERGALACTIC LOVERS + IAN CLEMENT
22 december 2018

INTERGALACTIC LOVERS + IAN CLEMENT

Tickets kopen 22 december 2018
Vvk 14.00
Deur 17.00
Open 20:30
Start 21:00 - 02:00
Genre INDIE/ALTERNATIVE
Waar De Kroepoekfabriek

Intergalactic Lovers, de succesvolle indieband uit Vlaanderen, komt naar De KF. Op zaterdag 22 december staat het kwartet op het podium als onderdeel van de tour rondom album ‘Exhale’. Aanrader voor fans van bijvoorbeeld Interpol, The Yeahs Yeah Yeahs, The Cure en Bloc Party.

INTERGALACTIC LOVERS

De Vlamingen zijn van ver gekomen en gaan ook steeds verder. Na de start in een vervallen fabrieksgebouw -van waaruit twee hele mooie albums de wereld in zijn geholpen- zijn ze inmiddels heel Europa doorgetrokken. De derde is ‘Exhale’. Punchy, beknopte electro-rock en pop in een fris jasje, met de herkenbare stem van frontvrouw Lara Chedraoui: “Elk album is een stap voorwaarts, omdat, als je ouder wordt, je wereld elke keer verandert. We zijn vrienden, familie en hoe verder we reizen, hoe meer het inspireert om verschillende dingen te schrijven”. Exhale is opgenomen in twee Engelse studio’s – The Chairworks in leeds en Vale Studios in Worcestershire – en geproduceerd door Gil Norton. Die werkte eerder samen met onder andere Pixies en Foo Fighters; niet de minste namen.

 

“Het was nogal intimiderend”, aldus Lara. “Gil werkte al met zoveel bands en dan is daar dat bescheiden bandje uit Vlaanderen dat zo graag wil bewijzen dat ze groter zijn dan al die namen”. De bewijsdrang resulteerde in een hele sterke plaat. Hoe ver ze dat gaat brengen? Lara: “Werelddominatie staat op mijn lijstje. Zo hoog ligt de lat”.

 IAN CLEMENT

De voormalige frontman van de succesvolle band Wallace Vanborn, warmt de zaal op met zijn intieme, warme muziek en diepe stem. Fans van songwriters als Mark Lanegan, Dan Auerbach en Edward Sharpe komen ruimschoots aan hun trekken.

Zijn komende soloalbum is samengesteld onder supervisie van René Tinner, die eerder werkte met namen als Lou Reed en George Harrison. Album ‘See Me In Synchronicity’ werd in één take opgenomen en kwam in februari 2018 uit.

 

 

 • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
 • Let op, er rijdt momenteel geen metro of trein van en naar Vlaardingen Centrum, maar vervangend busvervoer vanaf Schiedam Centrum, dit is lijn 713, halte Station Vlaardingen Centrum. Vanaf hier is het twee minuten lopen naar De KF.
 • De KF is pin-only aan de bar.
 • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.
 • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!

Facebook

 • Tokoloko | VR 21-06-2019 24 foto's
  ma 24 juni 2019 Bekijk album
 • KF Allstars | ZA 15-06-2019 72 foto's
  ma 17 juni 2019 Bekijk album
 • MELL + Marvin Dee | VR 14-06-2019 14 foto's
  ma 17 juni 2019 Bekijk album
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer
LINE-UP MUZIEK BIJ DE BUREN BEKEND
wo 21 november 2018 Lees meer
KF EN ANDERE PODIA ZEGGEN ‘NEE’ TEGEN ONGEWENST SEKSUEEL GEDRAG
za 6 oktober 2018 Lees meer
SAMENWERKING DE KF EN THE BOXING ACADEMY
ma 1 oktober 2018 Lees meer
MAAK KENNIS MET ONZE NIEUWE PROGRAMMEUR ELROY
ma 24 september 2018 Lees meer