loading
GOTU JIM, BOKOEDRO + MEER | GLOW
28 February 2020

GOTU JIM, BOKOEDRO + MEER | GLOW

Tickets kopen 28 February 2020
Vvk 12.50
DEUR 15.00
Open 20:00
Start 20:30 -
Genre HIPHOP
Waar De Kroepoekfabriek

GLOW is terug! De broodnodige dosis turn-up hiphop van Nederlandse bodem strijkt 28 februari weer neer in De Kroepoekfabriek. Dit keer met niemand minder dan Gotu Jim, ‘pekiduif’ Bokoedro, Brunzyn3134 en ‘Stunna v/d Wijk’ Dentalhon.

GOTU JIM

De rapper maakte eind 2017 furore op Soundcloud met zijn eerste track. De sympathieke zingrappende student had je favoriete kleinzoon kunnen zijn, ware het niet dat er smèrrige teksten uit zijn mond komen. Gotu Jim – vrij vertaald uit het sranang; Gouden Jim – heeft eind vorig jaar zijn debut, ‘Tweede Klas’ uitgebracht op Burning Fik: het spiksplinternieuwe label van Faberyayo en Abel. Met een eerste echte tour, shows op WOOHAH! en een rijzende ster staat deze gouwe boy nu ook op GLOW.

BOKOEDRO

De founding father van GLOW (tezamen met Cry). Inmiddels reikt zijn fame wel verder dan de grenzen van Vlaardingen en Schiedam en voorzag hij bijvoorbeeld Bokoesam & Jacin Trill van support tijdens hun NL-tour. Ook op Appelsap en WOOHAH! ging de crowd gek op POLODRO2k35. Naast zijn duivenfascinatie heeft Bokoedro ook een ding met de toekomst.

BRUNZYN

Straight outta Eastside met een crush op Georgina Verbaan. BrunzynBaby trok in 2018 voor het eerst veel bekijks met zijn clip ‘Flexen tot ik Sterf’ van z’n tape ‘Dingen van Bruno’. Daarna ging ‘t hard voor de blonde Vlaardinger, zo stond hij dit jaar op het album ‘Albino’ van Joost en zorgde ze samen voor de nodige moshpits op WOOHAH! Zijn meest recente single Klaar! (ft. Joost & Cartiez) was tevens genomineerd voor Song van het jaar Rotterdam. Zoals we al zeiden, Brunzyn! gaat hard. Maak je Klaar! voor een domme show. 3134!

DENTALHON

“Dentalhon, fck Dentalicious”. De sportieve Vlaardingse astronaut, die je zou kunnen kennen van nummers zoals ‘Op de Maan’ en ‘Joggen’, weet wel hoe hij een moshpit bouwt. Met zijn EP ‘Andere Wave’ bewijst hij dat hij zowel melodieus, nonchalant en ook keihard kan komen!

  • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
  • De KF is pin-only aan de bar.
  • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.
  • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!
  • Tickettypes ‘voorverkoop en een Vriendschap’ omhelzen toegang en een Dikke Vriendschap voor één jaar. Dikke Vrienden steunen De KF en krijgen allerlei voordelen. Meer weten? Kijk hier.
  • De voorverkoop stopt twee uur voor aanvang van het evenement. Daarna zijn er alleen nog kaarten verkrijgbaar aan de deur, mits we niet uitverkocht zijn.

Facebook

    Er ging iets mis met FB albums ophalen.
DJ’s: schrijf je in voor Spindoctors 2!
do 21 november 2019 Lees meer
Jonge muzikanten, toon je talent tijdens Popsport 2020
di 19 november 2019 Lees meer
MUZIEK BIJ DE BUREN VAN START!
wo 6 november 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer
LINE-UP MUZIEK BIJ DE BUREN BEKEND
wo 21 november 2018 Lees meer