loading
GLOW UP: FINESSELANDE + A$M + DUITENKORNUITEN + TISCI LONDON+ VELDLIFE
4 mei 2018

GLOW UP: FINESSELANDE + A$M + DUITENKORNUITEN + TISCI LONDON+ VELDLIFE

Tickets kopen 4 mei 2018
Vvk 6.00
Deur 8.50
Open 20:30
Start 21:00 - 02:00
Genre HIPHOP
Waar De Kroepoekfabriek

Een nieuwe editie met keiharde hiphop tijdens GLOW UP. Dit keer staan de beste locals centraal. Finesselande, A$M, Veldlife, Duitenkornuiten en Tisci London in je oor op vrijdag 4 mei.

Finesselande

Finesselande ontstond in 2014. Snel daarna volgt een hele trits aan mixtapes. Hoewel aanvankelijk een trio, is Cinna29 uiteindelijk solo verder gegaan. De achterban werd a snel gevonden dankzij alle podcasts ne tweets. Eind 2017 was de eerste echte singel een feit. ‘Eastside’ kwam uit op CInna’s eigen label, in samenwerking met Nouveau Riche.

A$M

Ook geheel A$M is van de partij deze keer, nadat Wally vorige keer solo al kwam opdagen. A$M is een collectief uit Den Haag bestaande uit zes man: Wally, Teach, Dencho, Geert6, Leonski en Kievo. De jongens zijn afzonderlijk allemaal ook bezig met releases en producties. Zo is Wally bekend van de EP ‘Days Before Vrijheid’ en ‘Whiteboy’, werken Dencho en Teach aan Teach’s EP EVIL en komt binnenkort Geert6’s eerste single ‘Daarom Ben Ik Zo’ uit.

Duitenkornuiten

Onder het monniker Duitenkornuiten maken Tommy Oost en Kauwboy de rapgame stuk. Met teksten over drank, drugs, vrouwen en geld staan zij garant voor een goeie turn up! Na ‘Jongens v/d Toendra’, ‘3312’, ‘Spelerseizoen’ en ‘Hitzone2903’, zijn zij bezig met een nieuwe tape die weer spectaculair belooft te worden. Kom met deze jongens zwemmen in je geld, net als Inge de Bruijn.

Veldlife

Veldlife is een jong, Rotterdams collectief van artiesten en ontwerpers. Dat startte in Mami Bricks, een pop-up atelier op de Wittre de Withstraat. Inmiddels zijn de vleugels uitgeslagen. De artiesten van het collectief, Ochi, Neans en Damian Gray, staan vooir een keiharde trapsound. Denk daarbij aan Vert, Travis Scott en A$AP Mob. Later dit jaar volgt de eerste plaat. Daar is duidelijk vraag naar. Hun singles op Soundcloud wisten al duizenden plays te krijgen.

TISCI LONDON

Tisci London was er een paar edities geleden ook al bij samen met Individuals, en ook dit keer gaat hij een harde show neerzetten met zijn nonchalante flows en bars. Wij zijn er zeker van dat dat deze editie weer gaat lukken.

 

 • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
 • Let op: er rijdt momenteel geen metro of trein van en naar Vlaardingen Centrum, maar vervangend busvervoer vanaf Schiedam Centrum, dit is lijn 713, halte Station Vlaardingen Centrum. Vanaf hier is het twee minuten lopen naar De KF.: Metro
 • De KF is pin-only aan de bar.
 • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.
 • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!

Facebook

 • Desert Storm + Komatsu | ZA 16-3-2019 20 foto's
  ma 18 maart 2019 Bekijk album
 • Flavium + Moondaze | VR 15-2-2019 29 foto's
  ma 18 maart 2019 Bekijk album
 • Mercy John + Silver Pockets Full | ZO 10-3-2019 25 foto's
  wo 13 maart 2019 Bekijk album
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer
LINE-UP MUZIEK BIJ DE BUREN BEKEND
wo 21 november 2018 Lees meer
KF EN ANDERE PODIA ZEGGEN ‘NEE’ TEGEN ONGEWENST SEKSUEEL GEDRAG
za 6 oktober 2018 Lees meer
SAMENWERKING DE KF EN THE BOXING ACADEMY
ma 1 oktober 2018 Lees meer
MAAK KENNIS MET ONZE NIEUWE PROGRAMMEUR ELROY
ma 24 september 2018 Lees meer
NIEUWE PROGRAMMEUR VOOR DE KROEPOEKFABRIEK
ma 24 september 2018 Lees meer
PODIA TEGEN EENZAAMHEID
vr 21 september 2018 Lees meer
KAARTEN KOPEN BIJ DE PLATENREUS
vr 14 september 2018 Lees meer