loading
FRONTSTREET
13 juli 2019

FRONTSTREET

Tickets kopen 13 juli 2019
Vvk 8,-
DEUR 10,-
Open 20:30
Start 21:00 -
Genre NU-METAL
Waar De Kroepoekfabriek

Op zaterdag 13 juli is het voor nu-metal! De stroming, die rap en metal combineert, leeft nog steeds en Frontstreet gooit er zelfs hoge ogen mee. 

Frontstreet

Kort nadat de band begon hebben ze hun eerste EP genaamd ‘Under Pressure’ uitgebracht. De track ‘Friendzoned’ werd al snel opgepikt door 3FM. Frontstreet is ook drie keer live te horen geweest in de studio van dit radiostation. De band had in de tussentijd al twee singles met bijbehorende video uitgebracht. De eerste was ‘Nocturnal’ en het tweede nummer ‘Bad Habit’. De laatstgenoemde wordt regelmatig op MTV Brand New gedraaid.

In september 2017 heeft de band hun debuutalbum uitgebracht met daarop veertien keiharde tracks. Frontstreet heeft daarop in 2018 een heleboel shows gespeeld, waaronder openen voor Crazy Town, Dope D.O.D., Hollywood Undead in een uitverkocht TivoliVredenburg en Limp Bizkit in een uitverkochte AFAS Live in Amsterdam.

Leden:
Martijn Huijskes: Vocalen
Remy Dovianus: Gitaar
Wilmar Klein: Basgitaar
Jessy Pattynama: Drums
Mitchel Pelgrim: Samples/vocalen

PUYN

En natuurlijk is er ook een voorprogramma! Puyn demonteert de boel alvast voor. Puyn lijmt elementen uit punk, rap en metal aan elkaar tot een solide geheel. De teksten zijn zowel Nederlands als Engels. Het geheel vormt een feestje voor fans van Faith No More, Limp Bizkit, Rage Against the Machine, Korn en Cypress Hill.
  • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
  • Let op, er rijdt momenteel geen metro of trein van en naar Vlaardingen Centrum, maar vervangend busvervoer vanaf Schiedam Centrum, dit is lijn 713, halte Station Vlaardingen Centrum. Vanaf hier is het twee minuten lopen naar De KF.
  • De KF is pin-only aan de bar.
  • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.
  • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!
  • Tickettypes ‘voorverkoop en een Vriendschap’ omhelzen toegang en een Dikke Vriendschap voor één jaar. Dikke Vrienden steunen De KF en krijgen allerlei voordelen. Meer weten? Kijk hier.
  • De voorverkoop stopt twee uur voor aanvang van het evenement. Daarna zijn er alleen nog kaarten verkrijgbaar aan de deur, mits we niet uitverkocht zijn.

Facebook

    Er ging iets mis met FB albums ophalen.
KAARTEN MET KORTING OP HET UITTERRAS
di 27 augustus 2019 Lees meer
De Ja-Knikkers: 1 september op het UITTerras
vr 2 augustus 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer
LINE-UP MUZIEK BIJ DE BUREN BEKEND
wo 21 november 2018 Lees meer
KF EN ANDERE PODIA ZEGGEN ‘NEE’ TEGEN ONGEWENST SEKSUEEL GEDRAG
za 6 oktober 2018 Lees meer