loading
Uit-
verkocht
FLOYD FLOWER PROJECT
9 december 2017

FLOYD FLOWER PROJECT

Tickets kopen 9 december 2017
Vvk Uitverkocht
Deur Uitverkocht
Open 20:30
Start 21:00 - 02:00
Genre PSYCHEDELISCHE ROCK, TRIBUTE
Waar De Kroepoekfabriek

Op deze zaterdag 9 december herbeleven we de muziek van Pink Floyd in een hele bijzondere setting. Floyd Flower Project is een volledig Vlaardingse formatie, ontstaan uit een weddenschap, die inmiddels bestaat uit dertien man en streeft naar een perfecte weergave van het Pink Floyd-geluid.

WEDDENSCHAP

Allereerst: die weddenschap. Vader Jan bood Bo Singerling, initiatiefnemer van het project, de hand van zijn dochter Marjolein aan op een voorwaarde: een volwaardig tribute aan Pink Floyd voor een groot publiek. Hoewel Bo en Marjolein het er over eens zijn niet te willen trouwen en Bo de hand dus weigerde, heeft hij de uitdaging tot een geven van tribute wel aangenomen!

OVER FLOYD FLOWER TRIBUTE

Vervolgens zijn diverse muzikanten gevraagd deel te nemen, die Bo veelaal kende uit het lokale circuit en de coversessies (KF Allstars) die regelmatig plaatsvinden in De Kroepoekfabriek. Inmiddels bestaat de band uit toetsenisten Jan de Bloeme, Marjolein de Bloeme en Pim Gout, drummer Bo Singerling, gitaristen Omar Niamud, Maarten Gotmers en Andrew Denker, bassist Marco Vogler en saxofoniste Evelien Vogler. Bert Vink, Mynko de Graaf, Evelien Leijtens en Richard Huigen nemen de zang voor hun rekening. Een band met muzikanten die stuk voor stuk hun sporen hebben verdiend.

Nu stond Pink Floyd niet alleen bekend om hun muziek. Live was een concert van Pink Floyd niets minder dan een ongekend visueel spektakel. Ook daar wordt voor gezorgd! Met medewerking van zowel een professioneel licht- en geluidsbedrijf als andere partijen wordt alles op alles gezet om er een totaalbeleving van te maken.

Het volledige oeuvre van Pink Floyd ‘shinet’ deze avond: zowel de vroege tracks van ‘Piper at the Gates of Dawn’, het geniale Dark Side of The Moon en natuurlijk The Wall komen voorbij. Het zou Pink Floyd echter geen recht doen om tracks van de andere dertien (!) albums links te laten liggen.

 • Dit evenement is volledig uitverkocht. Kaarten zijn niet meer verkrijgbaar, ook niet aan de deur.
 • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
 • Let op: er rijdt momenteel geen metro of trein van en naar Vlaardingen, maar vervangend busvervoer vanaf Schiedam Centrum. Check van tevoren je route en tijden!
 • De KF is pin-only aan de bar.
 • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!

Facebook

 • Skapiche?! + Skandaal + Stenchtown | ZA 7-7-2018 79 foto's
  di 10 juli 2018 Bekijk album
 • KF Allstars: Loose 'n Loud | VR 6-7-2018 38 foto's
  ma 9 juli 2018 Bekijk album
 • Cordovas + Joana Serrat | VR 22-6-2018 37 foto's
  di 26 juni 2018 Bekijk album
ONDERHOUD AAN WEBSITE
vr 22 juni 2018 Lees meer
HELP MEE!
wo 25 april 2018 Lees meer
WERVING ZOMERCREW 2018 VAN START
di 13 maart 2018 Lees meer
MET JE ROTTERDAMPAS NAAR DE KF
ma 19 februari 2018 Lees meer
MEEDOEN AAN KF-ALLSTARS?
wo 7 februari 2018 Lees meer
OPENINGSTIJDEN MET DE FEESTDAGEN
ma 18 december 2017 Lees meer
RORY DICKHOFF NIEUWE MANAGER KF
vr 15 december 2017 Lees meer
MAAK KENNIS MET RORY
vr 15 december 2017 Lees meer