loading
Uit-
verkocht
FLOYD FLOWER PROJECT
9 december 2017

FLOYD FLOWER PROJECT

Tickets kopen 9 december 2017
Vvk Uitverkocht
Deur Uitverkocht
Open 20:30
Start 21:00 - 02:00
Genre PSYCHEDELISCHE ROCK, TRIBUTE
Waar De Kroepoekfabriek

Op deze zaterdag 9 december herbeleven we de muziek van Pink Floyd in een hele bijzondere setting. Floyd Flower Project is een volledig Vlaardingse formatie, ontstaan uit een weddenschap, die inmiddels bestaat uit dertien man en streeft naar een perfecte weergave van het Pink Floyd-geluid.

WEDDENSCHAP

Allereerst: die weddenschap. Vader Jan bood Bo Singerling, initiatiefnemer van het project, de hand van zijn dochter Marjolein aan op een voorwaarde: een volwaardig tribute aan Pink Floyd voor een groot publiek. Hoewel Bo en Marjolein het er over eens zijn niet te willen trouwen en Bo de hand dus weigerde, heeft hij de uitdaging tot een geven van tribute wel aangenomen!

OVER FLOYD FLOWER TRIBUTE

Vervolgens zijn diverse muzikanten gevraagd deel te nemen, die Bo veelaal kende uit het lokale circuit en de coversessies (KF Allstars) die regelmatig plaatsvinden in De Kroepoekfabriek. Inmiddels bestaat de band uit toetsenisten Jan de Bloeme, Marjolein de Bloeme en Pim Gout, drummer Bo Singerling, gitaristen Omar Niamud, Maarten Gotmers en Andrew Denker, bassist Marco Vogler en saxofoniste Evelien Vogler. Bert Vink, Mynko de Graaf, Evelien Leijtens en Richard Huigen nemen de zang voor hun rekening. Een band met muzikanten die stuk voor stuk hun sporen hebben verdiend.

Nu stond Pink Floyd niet alleen bekend om hun muziek. Live was een concert van Pink Floyd niets minder dan een ongekend visueel spektakel. Ook daar wordt voor gezorgd! Met medewerking van zowel een professioneel licht- en geluidsbedrijf als andere partijen wordt alles op alles gezet om er een totaalbeleving van te maken.

Het volledige oeuvre van Pink Floyd ‘shinet’ deze avond: zowel de vroege tracks van ‘Piper at the Gates of Dawn’, het geniale Dark Side of The Moon en natuurlijk The Wall komen voorbij. Het zou Pink Floyd echter geen recht doen om tracks van de andere dertien (!) albums links te laten liggen.

 • Dit evenement is volledig uitverkocht. Kaarten zijn niet meer verkrijgbaar, ook niet aan de deur.
 • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
 • Let op: er rijdt momenteel geen metro of trein van en naar Vlaardingen, maar vervangend busvervoer vanaf Schiedam Centrum. Check van tevoren je route en tijden!
 • De KF is pin-only aan de bar.
 • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!

Facebook

 • Desert Storm + Komatsu | ZA 16-3-2019 20 foto's
  ma 18 maart 2019 Bekijk album
 • Flavium + Moondaze | VR 15-2-2019 29 foto's
  ma 18 maart 2019 Bekijk album
 • Mercy John + Silver Pockets Full | ZO 10-3-2019 25 foto's
  wo 13 maart 2019 Bekijk album
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer
LINE-UP MUZIEK BIJ DE BUREN BEKEND
wo 21 november 2018 Lees meer
KF EN ANDERE PODIA ZEGGEN ‘NEE’ TEGEN ONGEWENST SEKSUEEL GEDRAG
za 6 oktober 2018 Lees meer
SAMENWERKING DE KF EN THE BOXING ACADEMY
ma 1 oktober 2018 Lees meer
MAAK KENNIS MET ONZE NIEUWE PROGRAMMEUR ELROY
ma 24 september 2018 Lees meer
NIEUWE PROGRAMMEUR VOOR DE KROEPOEKFABRIEK
ma 24 september 2018 Lees meer
PODIA TEGEN EENZAAMHEID
vr 21 september 2018 Lees meer
KAARTEN KOPEN BIJ DE PLATENREUS
vr 14 september 2018 Lees meer