loading
EUT + 45ACIDBABIES
5 January 2019

EUT + 45ACIDBABIES

Tickets kopen 5 January 2019
Vvk 11.00
DEUR 14.00
Open 20:30
Start 21:00 - 02:00
Genre INDIEROCK/ALTERNATIVE
Waar De Kroepoekfabriek

Twee van Nederlands meest veelbelovende bands komen naar De Kroepoekfabriek. EUT en 45ACIDBABIES staan op zaterdag 5 januari op ons podium. De toekomst is nu.

EUT

EUT maakt energieke, catchy indiepop. Hun inspiraties liggen in bands als Weezer, Blur en de Yeah Yeah Yeahs. De sound van de band doet ook denken The Asteroids Galaxy Tour. Je kunt ze al kennen van hun hit ‘Supplies’ die veelvuldig op de radio te horen is. 3FM heeft de Amsterdamse formatie eind 2017 bekroond tot 3FM Talent. Daar begon de erkenning voor de band pas. Hun optreden op Eurosonic Noorderslag 2018 viel erg in de smaak. 3voor12 vond het zelfs het beste optreden geven van heel het festival. Ook als Poprondeband was EUT erg succesvol. De laatste tour bracht ze door heel Nederland. Nu het nieuwe album ‘Fool for the Vibes’ uit is, groeit de faam. EUT is ‘one to watch’, zoveel is duidelijk. Een grootse toekomst wacht.

 

 

45ACIDBABIES

45ACIDBABIES heeft, naast een geweldige bandnaam, een rauwe en groovy sound. Je kan de band ergens vinden tussen de garage- en elektropunk. De invloeden van de band zijn dan ook groepen als The Kills, Sleigh Bells en Die Antwoord. Misschien heb je ze al eens voorbij zien flitsen bij De Wereld Draait Door, waar ze hun single ‘Just in Rot’ speelden. 45AB heeft inmiddels een beruchte live-reputatie opgebouwd. Hiermee stonden ze als voorprogramma voor onder andere John Coffey en My Baby. Ook wist de band de Publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland 2016 in de wacht te slepen. Een duidelijke erkenning!

 

  • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
  • Let op, er rijdt momenteel geen metro of trein van en naar Vlaardingen Centrum, maar vervangend busvervoer vanaf Schiedam Centrum, dit is lijn 713, halte Station Vlaardingen Centrum. Vanaf hier is het twee minuten lopen naar De KF.
  • De KF is pin-only aan de bar.
  • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.
  • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!
  • De voorverkoop stopt twee uur voor aanvang van het evenement. Daarna zijn er alleen nog kaarten verkrijgbaar aan de deur, mits we niet uitverkocht zijn.

Facebook

    Er ging iets mis met FB albums ophalen.
Jonge muzikanten, toon je talent tijdens Popsport 2020
di 19 november 2019 Lees meer
MUZIEK BIJ DE BUREN VAN START!
wo 6 november 2019 Lees meer
KAARTEN MET KORTING OP HET UITTERRAS
di 27 augustus 2019 Lees meer
De Ja-Knikkers: 1 september op het UITTerras
vr 2 augustus 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer