loading
DIA DE MUERTOS: LOS PAJA BRAVA + BANANA SAVANNAH
26 oktober 2018

DIA DE MUERTOS: LOS PAJA BRAVA + BANANA SAVANNAH

Tickets kopen 26 oktober 2018
Vvk 10.00
Deur 13.00
Open 20:30
Start 21:00 - 02:00
Genre CUMBIA, SKA, FUNK
Waar De Kroepoekfabriek

Ook heimwee naar het Zomerterras? Wij wel! Daarom organiseren we samen met het Zomerterras en Radar Agency deze knaller van een throwback op vrijdag 26 oktober tijdens Dia de Muertos. Zomerterras oudgediende Los Paja Brava treedt op, samen met de Rotterdamse superfunk van Banana Savannah. Baila!

LOS PAJA BRAVA

Je zou het niet zeggen als je de muziek hoort, maar Los Paja Brava heeft de thuisbasis in Rotterdam. Hun Spaanstalige mix van cumbia, ska en rock is een ware feestmachine gebleken. De muzikantren komen uit allerlei muzikale hoeken, van klassiek en jazz tot rock. Bonken aan energie, ritme en goede vibes!

 

Banana Savannah

Banana Savannah is de meest verse groovemachine uit het mooie Rotterdam. Invloeden van artiesten als Curtis Mayfield, The Meters en Parliament-Funkadelic hdebben zich genesteld in de fijne geluiden van deze funkband. Hun eigentijdse kijk op funk uit de seventies voelt fris aan en staat bol van de positieve energie. Dat wordt opgemerkt: Banana Savannahs achterban groeit en de band treedt steeds vaker op.

 

DJ: Frank TomeÏ

Dé man, motor en bedenker van het Zomerterras. Wél in het bezit van een Gouden Haring vanwege zijn harde werk, maar, zo beseften we op De KF: nooit achter de draaitafel gezien. En dat voor iemand met zo’n enorme kennis van muziek die elk jaar een te gek Zomerterras programmeert. Hoog tijd dus om The Frank zelf eens de plaatjes te laten draaien. Ska, reggae, mestizo, ska en cumbia: dat belooft een tropisch feestje.

Visuals ‘Dia de Muertos’

Het event is meer dan alleen muziek! Ook zijn er visuals te zien van Jamie Nee, in een onmiskenbaar Mexicaans Dia de Muertos sausje.

 • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
 • Let op, er rijdt momenteel geen metro of trein van en naar Vlaardingen Centrum, maar vervangend busvervoer vanaf Schiedam Centrum, dit is lijn 713, halte Station Vlaardingen Centrum. Vanaf hier is het twee minuten lopen naar De KF.
 • De KF is pin-only aan de bar.
 • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.
 • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!

Facebook

 • Steffen Morisson 19 foto's
  ma 20 mei 2019 Bekijk album
 • Disco Fever Benefiet Party | VR 17-05-19 32 foto's
  ma 20 mei 2019 Bekijk album
 • Nieuwe Vangst | VR 10-05-19 17 foto's
  ma 13 mei 2019 Bekijk album
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer
LINE-UP MUZIEK BIJ DE BUREN BEKEND
wo 21 november 2018 Lees meer
KF EN ANDERE PODIA ZEGGEN ‘NEE’ TEGEN ONGEWENST SEKSUEEL GEDRAG
za 6 oktober 2018 Lees meer
SAMENWERKING DE KF EN THE BOXING ACADEMY
ma 1 oktober 2018 Lees meer
MAAK KENNIS MET ONZE NIEUWE PROGRAMMEUR ELROY
ma 24 september 2018 Lees meer
NIEUWE PROGRAMMEUR VOOR DE KROEPOEKFABRIEK
ma 24 september 2018 Lees meer