loading
DEELDER EN VAN DER LEK
9 February 2019

DEELDER EN VAN DER LEK

Tickets kopen 9 February 2019
Vvk 13.00
DEUR 16.00
Open 20:30
Start 21:00 - 02:00
Genre JAZZ
Waar De Kroepoekfabriek

Zaterdag 9 februari komt de nachtburgemeester van Rotterdam zijn favoriete genre vertegenwoordigen in De KF: jazz! Samen met Boris van der Lek brengt Jules Deelder een combinatie van jazzstukken met mooie verhalen en gedichten.

DEELDER EN VAN DER LEK

Jules Deelder heeft geen introductie nodig: wie kent hem niet?! Zijn gedicht ‘Voor Ari’ beslaat nota bene de muur van het fietspad in de Beneluxtunnel. Naast zijn voorliefde voor Sparta heeft hij ook een voorliefde voor jazz. En dat is precies wat hij naar De KF zal brengen samen met Boris van der Lek.

Al 32 jaar lang spelen Jules en Boris samen, recentelijk nog in de formatie de Deeldeliers. Van der Lek zelf is ook geen onbekende. Hij speelde als tenorsaxofonist al samen met Herman Brood, Golden Earring en The Houdini’s. Daarnaast stond Van der Lek als 18-jarige al op North Sea Jazz! De andere bandleden, naast Jules Deelder (vocalen & slagwerk) en Boris van der Lek (tenorsax), zijn: Peter Wassenaar (contrabas), Cok van Vuuren (gitaar) en Arend Niks (slagwerk). Recentelijk hebben Deelder en Van der Lek het album ‘Jazz’ uitgebracht, een mooi voorproefje!

JAZZ CIRCUS

Als kers op de taart brengt Jazz Circus vooraf aan het optreden van Deelder en Van der Lek een DJ. Een zeer aangename opwarmer. Na het optreden draait Jazz Circus nog door met dansbare jazz met DJ en saxofonist. Alle reden dus om lekker te blijven hangen!

  • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
  • Let op, er rijdt momenteel geen metro of trein van en naar Vlaardingen Centrum, maar vervangend busvervoer vanaf Schiedam Centrum, dit is lijn 713, halte Station Vlaardingen Centrum. Vanaf hier is het twee minuten lopen naar De KF.
  • De KF is pin-only aan de bar.
  • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.
  • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!
  • De voorverkoop stopt twee uur voor aanvang van het evenement. Daarna zijn er alleen nog kaarten verkrijgbaar aan de deur, mits we niet uitverkocht zijn.

Facebook

    Er ging iets mis met FB albums ophalen.
DJ’s: schrijf je in voor Spindoctors 2!
do 21 november 2019 Lees meer
Jonge muzikanten, toon je talent tijdens Popsport 2020
di 19 november 2019 Lees meer
MUZIEK BIJ DE BUREN VAN START!
wo 6 november 2019 Lees meer
KAARTEN MET KORTING OP HET UITTERRAS
di 27 augustus 2019 Lees meer
De Ja-Knikkers: 1 september op het UITTerras
vr 2 augustus 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer