loading
CHE SUDAKA | ZOMERTERRAS PRESENTEERT
1 February 2020

CHE SUDAKA | ZOMERTERRAS PRESENTEERT

Tickets kopen 1 February 2020
Vvk 15.00
DEUR 17.50
Open 20:30
Start 21:00 -
Genre CUMBIA, REBELLIE EN ZOMER
Waar De Kroepoekfabriek

Publiekslieveling en Zomerterras-oudgediende Che Sudaka zie je op zaterdag 1 februari in De KF. De zomerse klanken van de feestelijke cumbia-punkers laat niemand onberoerd en is jaren een naam van formaat.

CHE SUDAKA

Che Sudaka is met recht een publiekslieveling, een concert van de band s namelijk meer dan een concert. Met de “fiestas populares” weet deze hyperactieve band hun publiek steevast te injecteren met een besmettelijke dosis energie, die de dankbare fans minstens zo sterk terug geven. Een show om te dansen op alles van cumbia tot punk, met meerstemmige zang, accordion, samplers & drumcomputers, gitaren en uiteraard de wilde capriolen met een flinke portie energie van broers en zangers, Leo en Kacha.

In Nederland heeft de band flink naam gemaakt en een grote fanschare opgebouwd, met daverende optredens op o.a. Lowlands, Paaspop, Zwarte Cross, grote Bevrijdingsfestivals, Oerol, Festival Mundial, Valkhof, Appelpop, Parkpop, Down The Rabbit Hole en Into The Great Wide Open plus Vlaardings eigen Zomerterras. Ook de clubtour trekt altijd hordes mensen.

Che Sudaka is niet te stoppen. De cijfers spreken voor zich: in ruim tien jaar meer dan duizend concerten in 74 landen op alle vijf de continenten, vijf officiële studioalbums, een compilatie van B-kanten en verschillende samenwerkingen op benefietcompilaties en platen van bevriende muzikanten. Maar er is meer.

Het meest recente album ‘Almas Rebeldes’ (2017, Cavernicola Records) vangt de essentie van Che Sudaka: Keihard feesten, maar met tegelijkertijd een kritische reflecte op de wereld en de mens. Het motto is ‘Bailar pensando’: ‘Dancing and thinking’. Che Sudaka wil met hun muziek een geweldloze strijd aangaan voor een samenleving in verbondenheid. De afgelopen 17 jaar stonden in het teken van revolutie & positieve energie, en steeds meer rebellious souls sluiten zich aan. Komend jaar gaan ze hier strijdlustig mee verder!

DJ WIJNAND SCHOUTEN

SDJ van dienst is Wijnand. Met zijn verfijnde smaak op het gebied van wereldmuziek, ska en aanverwanten worden bezoekers al jaren geconfronteerd op het Zomerterras. Hoog tijd dat deze held achter de decks laat horen wat hij nog meer in petto heeft.

  • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
  • De KF is pin-only aan de bar.
  • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.
  • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!
  • Tickettypes ‘voorverkoop en een Vriendschap’ omhelzen toegang en een Dikke Vriendschap voor één jaar. Dikke Vrienden steunen De KF en krijgen allerlei voordelen. Meer weten? Kijk hier.
  • De voorverkoop stopt twee uur voor aanvang van het evenement. Daarna zijn er alleen nog kaarten verkrijgbaar aan de deur, mits we niet uitverkocht zijn.

Facebook

    Er ging iets mis met FB albums ophalen.
DJ’s: schrijf je in voor Spindoctors 2!
do 21 november 2019 Lees meer
Jonge muzikanten, toon je talent tijdens Popsport 2020
di 19 november 2019 Lees meer
MUZIEK BIJ DE BUREN VAN START!
wo 6 november 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer
LINE-UP MUZIEK BIJ DE BUREN BEKEND
wo 21 november 2018 Lees meer