loading
BRUUT! & ANTON GOUDSMIT GO SURFING
14 December 2019

BRUUT! & ANTON GOUDSMIT GO SURFING

Tickets kopen 14 December 2019
Vvk 16.00
DEUR 18.00
Open 20:30
Start 21:00 -
Genre SURF & JAZZ
Waar De Kroepoekfabriek

 

https://www.youtube.com/watch?v=QAf1bZC6Y8kBRUUT! en Anton Goudsmit gaan surfen! De jazzgiganten hebben de platenkoffers van opa en oma afgestoft en berijden de geluidsgolven. Zaterdag 14 december zie je het allemaal live.

BRUUT! & Anton Goudsmit

De best geklede jazzband van Nederland, BRUUT!, bundelt de krachten met de onnavolgbare gitaarmoloch die door het leven gaat als Anton Goudsmit. Het vijftal stofte de platenkoffers af van hun grootouders en kwamen parels tegen als de onlangs overleden Dick Dale, The Beach Boys, Laika and the Cosmonauts en Benny Joy. Dat inspireerde hen om die prachtplaten eens stevig onder handen te nemen. De herontdekking van de kenmerkende surfsound zorgde niet alleen voor herbewerkingen van deze oude platen, ze hebben in datzelfde geluid ook compleet nieuwe, eigen tracks gemaakt.

Een supergroep die je kan typeren als ‘The Beach Boys on steroids’ of ‘North Sea Surf’. Hoe dan ook: als je ook maar een greintje liefde hebt voor de classic surfrock en/of jazz, dan móet je dit live gezien hebben!

SUPPORT: AMAGUK

Het groovet, het scheurt en doorbreekt grenzen. Amaguk is het voorprogramma tijdens deze show. Het Spaans-Griekse trio bestaat sinds 2018 en deed eerder mee aan North Sea Round Town en stond in het roemruchte Dizzy.  Dizzyprogrammeur Ritsema:

Dit voorjaar tijdens North Sea Round Town maakte het jonge trio AMAGUK al grote indruk op het Dizzy podium met hun energieke optreden. Dit Spaans/Griekse trio zigzagt moeiteloos tussen gitaarrock, punkfunk en avant-garde-jazz die bol staat van grillige uptempo beats, diepe elektronische bassen en gierende solo’s op gitaar en saxofoon. Dit alles gespeeld met de attitude en energie van een punkband.

Jazz in Town

Voor het programma Jazz in Town werken we samen met De Stadsgehoorzaal. Een programmaserie vol te gekke jazz in allerlei hoeken. Voor het gehele Jazz in Town programma zijn passe-partouts beschikbaar, tot 27 september. Losse toegang voor alle concerten kost je €94,50, met de passepartout betaal je slechts €60 euro. Een voordeel van bijna 35 euro! Haal je passe-partout hier.

 

  • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
  • De KF is pin-only aan de bar.
  • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.
  • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!
  • Tickettypes ‘voorverkoop en een Vriendschap’ omhelzen toegang en een Dikke Vriendschap voor één jaar. Dikke Vrienden steunen De KF en krijgen allerlei voordelen. Meer weten? Kijk hier.
  • De voorverkoop stopt twee uur voor aanvang van het evenement. Daarna zijn er alleen nog kaarten verkrijgbaar aan de deur, mits we niet uitverkocht zijn.

Facebook

    Er ging iets mis met FB albums ophalen.
DJ’s: schrijf je in voor Spindoctors 2!
do 21 november 2019 Lees meer
Jonge muzikanten, toon je talent tijdens Popsport 2020
di 19 november 2019 Lees meer
MUZIEK BIJ DE BUREN VAN START!
wo 6 november 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer
LINE-UP MUZIEK BIJ DE BUREN BEKEND
wo 21 november 2018 Lees meer