loading
BOOGIE BEASTS + BOURBON AVENUE
2 February 2019

BOOGIE BEASTS + BOURBON AVENUE

Tickets kopen 2 February 2019
Vvk 10.00
DEUR 13.00
Open 20:30
Start 21:00 - 02:00
Genre BLUESROCK
Waar De Kroepoekfabriek

Op zaterdag 2 februari gaan we rocken en dansen. De Boogie Beasts komen vanuit België naar De Kroepoekfabriek. Are you ready to boogie with the Beasts?

Boogie Beasts

Boogie Beasts staat voor aanstekelijke energie. De heren maken muziek dat je kunt classificeren als elektrische deltablues. Een mix van garage, punk, blues, roots en, zoals de naam doet vermoeden, boogie. Het ligt ergens tussen The Black Keys, John Lee Hooker en het vroege werk van The Rolling Stones. Je kunt rauwe gitaarpartijen verwachten, maar ook solo’s met een mondharmonica. En het is dus ook nog dansbaar!

De leden van Boogie Beasts komen uit België, uit de stad Luik en de provincie Limburg. De mannen speelden voorheen in psychrockband Voodoo Boogie en garargerockduo The Goon Mat & Lord Bernardo. De ervaring hebben zij gebundeld tot het vormen van Boogie Beasts. Inmiddels zijn de heren bezig met hun nieuwe album, dat in januari moet verschijnen. Op tijd voor hun show in De Kroepoekfabriek dus! De eerste single ‘Mad’ kun je nu al beluisteren.

Bourbon Avenue

Bourbon Avenue zal deze avond beginnen. De ziel van deze band is rauw en puur. De band mengt rock ‘n roll met Motown-achtige soul en een beetje jazz van de Westcoast. De mannen hebben in 2018 hard aan de weg getimmert. Bourbon Avenue mag zich inmiddels zelfs 3FM KXradio Talent noemen. Met de nieuwe EP ‘The Boston Recordings’ op zak staat de band klaar om een mooie show te geven!

  • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
  • Let op, er rijdt momenteel geen metro of trein van en naar Vlaardingen Centrum, maar vervangend busvervoer vanaf Schiedam Centrum, dit is lijn 713, halte Station Vlaardingen Centrum. Vanaf hier is het twee minuten lopen naar De KF.
  • De KF is pin-only aan de bar.
  • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.

Facebook

    Er ging iets mis met FB albums ophalen.
DJ’s: schrijf je in voor Spindoctors 2!
do 21 november 2019 Lees meer
Jonge muzikanten, toon je talent tijdens Popsport 2020
di 19 november 2019 Lees meer
MUZIEK BIJ DE BUREN VAN START!
wo 6 november 2019 Lees meer
KAARTEN MET KORTING OP HET UITTERRAS
di 27 augustus 2019 Lees meer
De Ja-Knikkers: 1 september op het UITTerras
vr 2 augustus 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer