loading
BLEACH – A TRIBUTE TO NIRVANA
14 March 2020

BLEACH – A TRIBUTE TO NIRVANA

Tickets kopen 14 March 2020
Vvk 12.00
DEUR 14.00
Open 20:30
Start 21:00 -
Genre GRUNGE/TRIBUTE
Waar De Kroepoekfabriek

Op zaterdag 14 maart zetten we de muziek van Nirvana in het zonnetje. En hoe! De Italiaanse tributeband Bleach benadert de grungemeesters tot in de puntjes.

BLEACH

De mannen van Bleach komen uit Rome en trekken sinds 2012 de wereld als een gelauwerd Nirvana tribute. Het viertal tourde met oud-Nirvana drummer Chad Channing in 2018. Bleach benadert de grungemeesters tot in de perfectie: het geluid én de looks en uitstraling van de band kloppen. Het enige wat er anders aan is: ze zijn een viertal, geen drietal.

Beerbottle Chopsticks

De supportact van deze avond: Beerbottle Chopsticks. De naam van deze garagerock/skatepunk band zou zomaar een verwijzing kunnen zijn naar hun voorliefde voor goedkoop bier en de hobby van de drummer om stokken kapot te slaan tijdens shows. Beerbottle Chopsticks begon als een stel hyperenergieke gretige tieners die vuige gitaar riffs en vurige teksten op het publiek afvuurden. Na de deelname aan popronde 2019 richt de band zich nu op veel optredens in 2020 en hun nieuwe ep die eind maart gereleased wordt. Dit skatepunk-trio behoudt nog steeds z’n unieke vrolijke en catchy karakter en een opvallend nonchalante podium presence.

In één zin: Energiek skate-punk trio met catchy fuzz uitspattingen.

uit gevolgd door een nieuwe serie shows en feestjes! Klinkt als: FIDLAR, Wavves, Bass drum of Death.

  • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
  • De KF is pin-only aan de bar.
  • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.
  • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!
  • Tickettypes ‘voorverkoop en een Vriendschap’ omhelzen toegang en een Dikke Vriendschap voor één jaar. Dikke Vrienden steunen De KF en krijgen allerlei voordelen. Meer weten? Kijk hier.
  • De voorverkoop stopt twee uur voor aanvang van het evenement. Daarna zijn er alleen nog kaarten verkrijgbaar aan de deur, mits we niet uitverkocht zijn.

Facebook

    Er ging iets mis met FB albums ophalen.
DJ’s: schrijf je in voor Spindoctors 2!
do 21 november 2019 Lees meer
Jonge muzikanten, toon je talent tijdens Popsport 2020
di 19 november 2019 Lees meer
MUZIEK BIJ DE BUREN VAN START!
wo 6 november 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer
LINE-UP MUZIEK BIJ DE BUREN BEKEND
wo 21 november 2018 Lees meer