loading
BABY SHAKES (USA)
12 juli 2019

BABY SHAKES (USA)

Tickets kopen 12 juli 2019
Vvk 10.00
DEUR 12.00
Open 20:30
Start 21:00 -
Genre PUNKROCK
Waar De Kroepoekfabriek

Vrijdag 12 juli betreedt old skool punkrockgroep Baby Shakes het podium van De Kroepoekfabriek. De Amerikaanse band gaat de hele wereld over met hun pakkende, melodieuze vocalen en vuige gitaarspel. 

BABY SHAKES

Baby Shakes werd in 2005 in New York City opgericht door Mary Blount, Judy Lindsay en Claudia Gonzalez. De groep staat bekend om hun catchy mix van rock’n’roll, powerpop en punk. De band tovert invloeden van The Ramones, Chuck Berry en jaren ’60 Motown-girlgroups om tot een interessante mengelmoes van muziekstijlen. Baby Shakes bracht in 2017 hun derde volledige album ”Turn It Up” uit. De bandleden deelden het podium eerder al met namen als Iggy Pop, Black Lips en The Undertones.

BEACH COMA

Beach Coma is een garage rock ‘n’ roll band uit de vuile havenstad Rotterdam. Geïnspireerd door de betere punk, rockabilly en blues van weleer, ontkennen ze sinds 2014 trends en moderne tijden. Hun doel is om het gevaar terug te brengen in de slaperige muziekscene gedomineerd door geld en slechte smaak. Ze hebben al door Europa getoerd en zijn bezig bekend te worden in Japan.

  • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
  • Let op, er rijdt momenteel geen metro of trein van en naar Vlaardingen Centrum, maar vervangend busvervoer vanaf Schiedam Centrum, dit is lijn 713, halte Station Vlaardingen Centrum. Vanaf hier is het twee minuten lopen naar De KF.
  • De KF is pin-only aan de bar.
  • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.
  • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!
  • Tickettypes ‘voorverkoop en een Vriendschap’ omhelzen toegang en een Dikke Vriendschap voor één jaar. Dikke Vrienden steunen De KF en krijgen allerlei voordelen. Meer weten? Kijk hier.
  • De voorverkoop stopt twee uur voor aanvang van het evenement. Daarna zijn er alleen nog kaarten verkrijgbaar aan de deur, mits we niet uitverkocht zijn.

Facebook

    Er ging iets mis met FB albums ophalen.
KAARTEN MET KORTING OP HET UITTERRAS
di 27 augustus 2019 Lees meer
De Ja-Knikkers: 1 september op het UITTerras
vr 2 augustus 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer
LINE-UP MUZIEK BIJ DE BUREN BEKEND
wo 21 november 2018 Lees meer
KF EN ANDERE PODIA ZEGGEN ‘NEE’ TEGEN ONGEWENST SEKSUEEL GEDRAG
za 6 oktober 2018 Lees meer