loading
ARES + JOSBROS EN MEER | LYRICAL
11 oktober 2019

ARES + JOSBROS EN MEER | LYRICAL

Tickets kopen 11 oktober 2019
Vvk 14.00
DEUR 16.00
Open 19:30
Start 20:00 -
Genre RAP/HIPHOP
Waar De Kroepoekfabriek
Leeftijd 15+ (ADVIES)

Vrijdag 11 oktober is er een nieuwe Lyrical! Met rappers die niet op hun bek gevallen zijn, zeker deze keer. Niemand minder dan wonderboys Ares en Josbros zijn present!

ARES

Rens Ottema, oftewel Ares, zit nooit stil. De wonderboy uit Oosterhout rapt, zingt en produceert. Al sinds zijn 18e staat hij in de spotlight. Op die leeftijd bracht hij zijn debuutalbum ‘Road Trip’ uit, plus talloze EP’s en mixtapes.

Naast muziek houdt Ares zich bezig met zijn kledinglijn, vernoemd naar het netnummer van Oosterhout (162) en regisseert hij clips. Het belangrijkste, zijn muziek, is een mengelmoes van stijlen en experiment. Het kenmerkende? Het is altijd down to earth. Dat het publiek er geen genoeg van krijgt laat de live footage altijd zien. “Bij shows ben ik gewoon mezelf. Ik speel gewoon m’n tracks en het gaat los. Het is tof als mensen springen op m’n tracks, maar ik geniet er ook van als ze echt luisteren naar wat ik te zeggen heb.”

De menigte rapt alles mee als hij met partner in crime Dennis on stage staat. Een wilde chaos voor het podium, terwijl wellicht de meest introverte rapper van Nederland op het podium staat. Een boeiend contrast. “De meeste energie krijg ik van onverwachte dingen doen. Je kunt niet bij mijn show zijn geweest zonder dat er iets is gebeurd dat je niet aan zag komen. Daarbij is iedere show uniek, doordat ik veel freestyle en andere versies van tracks speel. Als je er niet bij was, ga je er nooit achterkomen hoe dat klonk, want de volgende show is alles weer anders.”

Op zijn tweede album ‘Prins’ en ook op zijn laatste singles ‘Camera’s’ en ‘Russian Spies’ zingt hij steeds vaker. Het zijn pure, oprechte teksten, die vol emotie de microfoon in worden geslingerd. Ares geeft zich daarmee meer bloot dan welke andere Nederlandse rapper dan ook. “Op mijn dertigste wil ik niet nog steeds alleen maar rappen”, aldus Ares zelf.

JOSBROS

De nog jonge Josbros komt uit Nieuwegein en is een nieuwe ster aan de hemel van de Nederlandse hiphop. Zo mocht hij als support mee met de Eredivisie van de rapscene in Nederland: de tour van Great Minds en wist hij de ‘Rookie of the Year’ in de wacht te slapen bij de State Awards.

Inmiddels heeft Josbros twee albums op zak: ‘André Kuipers MP’ (2014) en ‘Niet Meer The Same’ (2018). De tweede plaat werd uitgebracht op Noahs Ark, wat misschien wel het meest veelbelovende signaal is van aankomend succes.

Onder pseudoniem Blazehoven produceert de rapper ook zijn eigen singles zoals ‘100 100 100’ en ‘Hel Op Aarde’. Josbros is een naam om rekening mee te houden en het wordt dan ook een keiharde show.

SUPPORTS

Mettertijd voegen we nog meer namen toe aan de line-up. Houd het fb-event en onze website en socials in de gaten!

  • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
  • De KF is pin-only aan de bar.
  • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.
  • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!
  • Tickettypes ‘voorverkoop en een Vriendschap’ omhelzen toegang en een Dikke Vriendschap voor één jaar. Dikke Vrienden steunen De KF en krijgen allerlei voordelen. Meer weten? Kijk hier.
  • De voorverkoop stopt twee uur voor aanvang van het evenement. Daarna zijn er alleen nog kaarten verkrijgbaar aan de deur, mits we niet uitverkocht zijn.

Facebook

    Er ging iets mis met FB albums ophalen.
KAARTEN MET KORTING OP HET UITTERRAS
di 27 augustus 2019 Lees meer
De Ja-Knikkers: 1 september op het UITTerras
vr 2 augustus 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer
LINE-UP MUZIEK BIJ DE BUREN BEKEND
wo 21 november 2018 Lees meer
KF EN ANDERE PODIA ZEGGEN ‘NEE’ TEGEN ONGEWENST SEKSUEEL GEDRAG
za 6 oktober 2018 Lees meer