loading
A TRIBUTE TO RADIOHEAD
13 September 2019

A TRIBUTE TO RADIOHEAD

Tickets kopen 13 September 2019
Vvk 12.00
DEUR 14.00
Open 20:30
Start 21:00 -
Genre TRIBUTE/ROCK/ELEKTRONICA
Waar De Kroepoekfabriek

Radiohead is volgens een groot aantal mensen de beste band ter wereld met het beste album ooit op zak (OK Computer, 1997). En veel optreden, dat doen ze helaas niet. Toch meemaken? Er is op vrijdag 13 september een eerbetoon aan de illustere band door Nederlandse topmuzikanten! En dat komt qua geluid heel dicht in de buurt van ‘the real thing’.

Sinds superhit ‘Creep’ uit 1993 is de band niet meer weg te slaan uit de lijstjes. Dat Radiohead meer bleek dan een eendagsvlieg werd bevestigd met de tweede plaat ‘The Bends’ uit 1995. Sindsdien is Radiohead een lijstje van diverse stijlen afgegaan en toch altijd heel erg herkenbaar gebleven als Radiohead. Met de jaren, vooral na ‘OK Computer’, zocht de band steeds nadrukkelijker de crossover met elektronica op. Albums als ‘Kid A’, ‘Amnesiac’, ‘Hail to the Thief’ en natuurlijk ‘In Rainbows’ zijn echte klassiekers geworden die nog altijd vernieuwend aanvoelen. De meer recente albums ‘A Moon Shaped Pool’ en ‘The King of Limbs’ kunnen ook aardig wat house- en elektronicaliefhebbers tevreden stellen. De band heeft talloze acts geïnspireerd. Denk aan Muse, Coldplay, Klangstof, en Moderat.

Kortweg: of je nu jazznerd, metalhead, indiekid of raver bent, Radiohead heeft alles in zich om iedereen te laten watertanden en weet al sinds 1985 de perfecte combinatie te maken tussen experimentele rock en elektronische elementen. Op 13 september eert een speciale gelegendheidsband de sound, sfeer en gecontroleerde chaos van deze Britten in De Kroepoekfabriek.

Bezetting:

 • Arthur Adam ten Cate – zang/gitaar
 • Bauke Bakker (Her Majesty) – drums/zang
 • Tom Broshuis (Mister and Mississippi) – gitaar
 • Gerben Bielderman (Bielderman) – bas
 • Mathijs Stronks (Donnerwetter) – toetsen

 

 • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
 • De KF is pin-only aan de bar.
 • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.
 • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!
 • Tickettypes ‘voorverkoop en een Vriendschap’ omhelzen toegang en een Dikke Vriendschap voor één jaar. Dikke Vrienden steunen De KF en krijgen allerlei voordelen. Meer weten? Kijk hier.
 • De voorverkoop stopt twee uur voor aanvang van het evenement. Daarna zijn er alleen nog kaarten verkrijgbaar aan de deur, mits we niet uitverkocht zijn.

Facebook

  Er ging iets mis met FB albums ophalen.
MUZIEK BIJ DE BUREN VAN START!
wo 6 november 2019 Lees meer
KAARTEN MET KORTING OP HET UITTERRAS
di 27 augustus 2019 Lees meer
De Ja-Knikkers: 1 september op het UITTerras
vr 2 augustus 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer
LINE-UP MUZIEK BIJ DE BUREN BEKEND
wo 21 november 2018 Lees meer