loading
A TRIBUTE TO AMY WINEHOUSE
15 November 2019

A TRIBUTE TO AMY WINEHOUSE

Tickets kopen 15 November 2019
Vvk 16.00
DEUR 19.00
Open 20:30
Start 21:00 -
Genre TRIBUTE/POP/JAZZ
Waar De Kroepoekfabriek

Amy Winehouse overleed in 2011. De zangeres heeft echter een indruk achtergelaten die onmogelijk te vergeten is en zelfs nog altijd groeiende is, ondanks haar relatief korte tijd als wereldberoemd artieste. Ze inspireerde talloze anderen. ‘The Queen of Soul’, zoals ze steeds vaker genoemd wordt, verdient een eerbetoon! Vrijdag 15 november staat hij in de agenda.

A TRIBUTE TO AMY WINEHOUSE

De band bestaat uit gerenommeerde artiesten die elkaar toevalligerwijs vonden in hun bewondering en passie voor Winehouse.

Zangeres Adriane Callas komt uit Hollywood, VS en heeft haar sporen verdiend middels haar studie aan The Los Angeles Music Academy. Ze woonde en werkte in Japan, de VS en Europa als zangdocente en actrice, alvorens ze neerstreek in Nederland. Als actrice speelde ze in triple-a-producties als West Side Story, Evita, en Commedia Dell’Arte. Als zangeres trad ze voornamelijk als zelfstandig zangeres en sessiemuzikant op in Huis Ten Bosch in Japan en diverse clubs door geheel Europa. Ze tourde met haar eigen jazztrio langs venues in de VS en Europa. Muzikanten waar ze mee werkte zijn onder andere Ray Weston (Tom Jones, Wishbone Ash, Right Said Fred, Bjork) en Simeon Pillich (Taylor Swift).

Bassist Rik van der Ouw is een Edison-genomineerde muzikant met een eigen jazz-fusionformatie (‘Marutyri’) en winnaar van een NPO Radio 6 Soul & Jazz award. Hij trad op op North Sea Jazz, De Wereld Draait Door en tourde met Marutyri de gehele wereld over. Op de drums vinden we Maurice Slot, bandgenoot van van der Ouw, en een ware ritmemachine van ongeëvenaard niveau. Thijmen Oberink is pianist en toetsenist, afgestudeerd aan het Rotterdams conservatorium, en heeft als onderdeel van Marutyri over ter wereld gespeeld.

Tot slot treffen we Norman Kapoyos aan op de gitaar. De door de wol geverfde gitarist is docent aan de Herman Brood Academie. De virtuoos speelde op jazz- en rockfestival door geheel Nederland en hij wordt geroemd om zijn briljante interpretaties van diverse muziekstijlen, die hij moeiteloos combineert. De uitgelezen gitarist om Amy’s ijzersterke nummers te vertolken.

JAZZCIRCUS: DJ DOMINICK

Verdere muzikale omlijsting komt van Jazzcircus. DJ van dienst van Dominick voorziet je van de lekkerste muziek, volledig in de jazzy lijn van de band.

  • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
  • De KF is pin-only aan de bar.
  • Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de kortingspagina voor alle info.
  • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!
  • Tickettypes ‘voorverkoop en een Vriendschap’ omhelzen toegang en een Dikke Vriendschap voor één jaar. Dikke Vrienden steunen De KF en krijgen allerlei voordelen. Meer weten? Kijk hier.
  • De voorverkoop stopt twee uur voor aanvang van het evenement. Daarna zijn er alleen nog kaarten verkrijgbaar aan de deur, mits we niet uitverkocht zijn.

Facebook

    Er ging iets mis met FB albums ophalen.
MUZIEK BIJ DE BUREN VAN START!
wo 6 november 2019 Lees meer
KAARTEN MET KORTING OP HET UITTERRAS
di 27 augustus 2019 Lees meer
De Ja-Knikkers: 1 september op het UITTerras
vr 2 augustus 2019 Lees meer
Stagelopen bij De KF?
do 20 juni 2019 Lees meer
X-POSURE: JONG TALENT ONDER DE LOEP
do 18 april 2019 Lees meer
CULTURE CANDY IN DE KROEPOEKFABRIEK
ma 15 april 2019 Lees meer
VLAARDINGEN IS KLAAR VOOR MUZIEK BIJ DE BUREN
ma 3 december 2018 Lees meer
LINE-UP MUZIEK BIJ DE BUREN BEKEND
wo 21 november 2018 Lees meer