loading
Inschrijven voor X-posure

BEN JIJ HET VOLGENDE GROTE TALENT UIT VLAARDINGEN? De grootste zoektocht naar talent in Vlaardingen en omstreken is terug van weggeweest in een ander jasje! Ben jij een geboren dichter? Dans jij de sterren van de hemel? Ben jij de nieuwe voice of Vlaardingen? Of bezit jij over een ander talent en wordt het hoog tijd dat Vlaardingen daar eens kennis mee maakt?

Opzet

De Kroepoekfabriek en de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen willen jong talent graag een podium binnen. Talenten uit verschillende disciplines krijgen dan ook de kans om een showcase van maximaal 10 minuten te laten zien aan de boekers van de lokale podia en aan externe partijen. Aan jou de taak om te shinen op het podium van De Kroepoekfabriek en die boekingen binnen te slepen! Voorafgaand aan de showcase krijg jij als talent een workshop ‘Hoe presenteer ik mezelf?’ zodat je goed voorbereid de showcase kan geven. En natuurlijk is er nog een repetitieavond in De Kroepoekfabriek zodat je kennis kan maken met het podium en weet wat er allemaal in huis is. Deelname aan X-Posure is dus niet alleen goed voor je netwerk, maar ook goed voor je podiumpresentatie en wellicht ga je naar huis met meerdere optredens in het vooruitzicht.

MEEDOEN?

– Je bent tussen de 12 en 20 jaar oud, of de gemiddelde leeftijd van de groep ligt tussen de 12 en 20 jaar.
– Ben je jonger dan 16 jaar? Zorg dan voor toestemming van je ouders voordat je je inschrijft!
– Je bent beschikbaar op donderdag 4 april en vrijdag 12 april
– Zit je in een te gekke groep? Dan ben je ook van harte welkom!
– Acts met dieren zijn in principe niet toegestaan. In overleg kan worden bepaald of de act eventueel kan deelnemen aan X-Posure.

Je kunt je helaas niet meer inschrijven.

Facebook

  • Zomerterras met o.a. Roxeanne Hazes | ZA 17-8-2019 151 foto's
    di 20 augustus 2019 Bekijk album
  • Zomerterras met o.a. Bazzookas | VR 16-8-2019 197 foto's
    ma 19 augustus 2019 Bekijk album
  • CJ Ramone + DeeCRACKS | WO 31-7-2019 12 foto's
    do 1 augustus 2019 Bekijk album