loading


OOK WERKEN IN EEN POPPODIUM? wo augustus 30 2017

Het team achter De Kroepoekfabriek bestaat voor het grootste deel uit vrijwilligers. Zij zorgen er met zijn allen al ruim zes jaar voor dat de biertjes getapt worden, de jassen aangenomen en de tickets gescand. Deze ploeg van helden zoekt versterking. Wellicht is dat wat voor jou? Kom naar infoavond op dinsdag 5 september!

DE KROE

De Kroe van De Kroepoekfabriek is een ploeg zeer gemotiveerde vrijwilligers uit alle rangen en standen van de samenleving met één gedeelde passie: muziek. De Kroe maakt mogelijk dat er elk weekend weer iets tofs en moois te beleven is.  De Kroeleden tappen de biertjes, schenken fris en wijn, maken prachtige foto’s, nemen plaats achter de kassa, bemannen de garderobe, zorgen voor het licht en geluid tijdens de shows en geven zelfs leiding. Natuurlijk alles onder toeziend oog van het vaste team, waarvan er altijd iemand meewerkt.

We zijn ervan overtuigd dat goede regels en afspraken de teamgeest en het enthousiasme ten goede komen. Vrijwillig is niet vrijblijvend tenslotte. Zo verwachten we van je dat je gemiddeld tenminste tweemaal per maand bereid bent om te werken en dat je netjes op tijd komt. Ook is het belangrijk dat je goed je beschikbaarheid aangeeft in de planningsoftware.

In ruil voor alle inzet biedt De Kroepoekfabriek cursussen aan (denk aan bijv. Sociale Hygiëne), een jaarlijks feest en barbecue (BarbeKroe), toffe werksfeer, geweldige collega’s en de altijd gezellige naborrels. Ook ontvang je consumptiemuntjes en entreekaarten voor De KF! Tevens zijn er dikwijls vrijwilligers die dankzij een opgebouwd netwerk en de opgedane kennis zijn doorgegroeid naar betaalde banen elders, of als ondernemer zijn gestart. Je houdt er dus altijd wat aan over.

INFORMATIEAVOND: 5 SEPTEMBER

Ben je benieuwd naar wat vrijwilliger zijn inhoudt? Of zou je wel willen, maar twijfel je misschien nog? Dan is de informatieavond de kans om te zien hoe alles in zijn werk gaat en om al je vragen te stellen. Om 19.00 uur openen we onze deuren voor alle geïnteresseerden en om 19.30 uur gaan we van start. De avond zal duren tot circa 21.00 uur.

Kan je er niet bij zijn? Neem dan gerust contact op met Martin van der Meer, tijdens kantooruren via 010 – 445 55 80 of via martin@kroepoekfabriek.nl en stel hem al je vragen.

GELIJK OPGEVEN?

Dat kan natuurlijk ook! Hieronder kan je je inschrijven. Na aanmelding ontvang je een uitnodiging voor een kennismaking. Dan kijken we wat je wensen en ambities zijn en hoe we daar het beste invulling aan kunnen geven.

Aanmelden Kroe

Aanmelden Kroe op website.
 • Bij voorkeur je mobiele nummer.
 • Geef hier aan in welke tak van sport je mee wilt draaien. Meerdere keuzes zijn mogelijk.

 

Facebook

 • Church of Cash + Los Rancheros | VR 10-11-2017 21 foto's
  di 14 november 2017 Bekijk album
 • Shireen Albumrelease | ZA 11-11-2017 27 foto's
  ma 13 november 2017 Bekijk album
 • Green Lizard: A Tribute to Nirvana | VR 3 nov 32 foto's
  di 7 november 2017 Bekijk album
Tweede én derde ingerichte etalage binnenstad een feit
wo 15 november 2017 Lees meer
MUZIEK BIJ DE BUREN IN VLAARDINGEN
do 21 september 2017 Lees meer
LEES DE KF-POPKRANT!
wo 20 september 2017 Lees meer
OOK WERKEN IN EEN POPPODIUM?
wo 30 augustus 2017 Lees meer
GEZOCHT: JONGE ONTWERPER VOOR ETALAGES BINNENSTAD!
ma 10 juli 2017 Lees meer
STEUN KF EN KADE AAN STADSGEHOORZAAL GESLAAGD
vr 7 juli 2017 Lees meer
VAN CONSUMPTIEMUNT NAAR PIN
wo 17 mei 2017 Lees meer
OPENINGSTIJDEN FEESTDAGEN IN APRIL, MEI EN JUNI
do 6 april 2017 Lees meer