loading


INTERBOUWSERVICE SLUIT AAN BIJ DE RIJSTTAFEL vr januari 27 2017

We zijn enorm trots om te melden dat we wederom een onderneming uit de regio mogen rekenen tot partner. InterBouwService sluit zich namelijk aan bij onze businessclub: De Rijsttafel. InterBouwService is daarmee het 34e lid van de groeiende club ondernemers.

InterBouwService is een ervaren aannemersbedrijf dat zich specialiseert in renovaties, verbouwingen en onderhoud voor zowel particulieren als grootschalige projecten. Zo dragen zij ook bij aan een mooiere en betere stad. Iets waar wij als De Kroepoekfabriek ons ook hard voor maken, maar dan door middel van livemuziek. Onze wegen verschillen, maar het doel is dus hetzelfde.
Aan het hoofd van InterBouwService staan Hanneke en Ronald Franken, zelf ook twee fervente muziekliefhebbers. Hanneke: “De Kroepoekfabriek brengt veel mooie en toffe muziek naar de regio. Als muziekliefhebbers dragen ook wij daar graag aan bij. Daarnaast beschikt De KF over een heel mooi netwerk van bedrijven uit allerlei branches. Dat kan zo maar iets heel moois opleveren!”.

En dat is dan ook wat De Rijsttafel nastreeft: door een gemeenschappelijke deler -te weten de liefde voor livemuziek- en een vriendschappelijke, informele sfeer tijdens de bijeenkomsten, zorgen dat partijen elkaar vinden voor nieuwe samenwerkingen. Zo is er eenmaal per jaar een Rijsttafelfeest met diner, muziek en heel veel lol. Dat vullen we ook aan met een tweede bijeenkomst elders in het jaar. De leden van De Rijsttafel zijn zelf vrij om te bepalen waar hun jaarlijkse financiële bijdrage aan besteed wordt. Het vaste team van De Kroepoekfabriek presenteert jaarlijks vier wensen, waarna een stemming volgt onder de leden. Alle bijdragen worden naar rato verdeeld over de verschillende wensen.

Wil je als ondernemer graag het voorbeeld van InterBouwService volgen en jezelf aansluiten bij De Rijsttafel? Zoek dan contact met Renske Verbeek via renske[at]kroepoekfabriek.nl of bel naar 010-4455580.

 

Facebook

  • QPDA LIVE 24 foto's
    do 22 juni 2017 Bekijk album
  • ZMC VOORSPEELAVOND 16 foto's
    wo 21 juni 2017 Bekijk album
  • BACKWATER ROLL BLUES BAND (UK) + DAVE CHAVEZ BAND 21 foto's
    di 20 juni 2017 Bekijk album
COLLEGE STELT €175.000 MINDER BUDGET VOOR DAN NOODZAKELIJK
ma 29 mei 2017 Lees meer
VAN CONSUMPTIEMUNT NAAR PIN
wo 17 mei 2017 Lees meer
OPENINGSTIJDEN FEESTDAGEN IN APRIL, MEI EN JUNI
do 6 april 2017 Lees meer
ACTIE: EEN VRIEND VOOR EEN VRIEND
vr 31 maart 2017 Lees meer
BAX-MUSIC EN KF WERKEN SAMEN
wo 22 maart 2017 Lees meer
SPOORWERKZAAMHEDEN T/M SEPTEMBER
di 21 maart 2017 Lees meer
INTERBOUWSERVICE SLUIT AAN BIJ DE RIJSTTAFEL
vr 27 januari 2017 Lees meer
NU OOK TICKETS KOPEN IN DE STADS
do 19 januari 2017 Lees meer