loading


INTERBOUWSERVICE SLUIT AAN BIJ DE RIJSTTAFEL vr januari 27 2017

We zijn enorm trots om te melden dat we wederom een onderneming uit de regio mogen rekenen tot partner. InterBouwService sluit zich namelijk aan bij onze businessclub: De Rijsttafel. InterBouwService is daarmee het 34e lid van de groeiende club ondernemers.

InterBouwService is een ervaren aannemersbedrijf dat zich specialiseert in renovaties, verbouwingen en onderhoud voor zowel particulieren als grootschalige projecten. Zo dragen zij ook bij aan een mooiere en betere stad. Iets waar wij als De Kroepoekfabriek ons ook hard voor maken, maar dan door middel van livemuziek. Onze wegen verschillen, maar het doel is dus hetzelfde.
Aan het hoofd van InterBouwService staan Hanneke en Ronald Franken, zelf ook twee fervente muziekliefhebbers. Hanneke: “De Kroepoekfabriek brengt veel mooie en toffe muziek naar de regio. Als muziekliefhebbers dragen ook wij daar graag aan bij. Daarnaast beschikt De KF over een heel mooi netwerk van bedrijven uit allerlei branches. Dat kan zo maar iets heel moois opleveren!”.

En dat is dan ook wat De Rijsttafel nastreeft: door een gemeenschappelijke deler -te weten de liefde voor livemuziek- en een vriendschappelijke, informele sfeer tijdens de bijeenkomsten, zorgen dat partijen elkaar vinden voor nieuwe samenwerkingen. Zo is er eenmaal per jaar een Rijsttafelfeest met diner, muziek en heel veel lol. Dat vullen we ook aan met een tweede bijeenkomst elders in het jaar. De leden van De Rijsttafel zijn zelf vrij om te bepalen waar hun jaarlijkse financiële bijdrage aan besteed wordt. Het vaste team van De Kroepoekfabriek presenteert jaarlijks vier wensen, waarna een stemming volgt onder de leden. Alle bijdragen worden naar rato verdeeld over de verschillende wensen.

Wil je als ondernemer graag het voorbeeld van InterBouwService volgen en jezelf aansluiten bij De Rijsttafel? Zoek dan contact met Renske Verbeek via renske[at]kroepoekfabriek.nl of bel naar 010-4455580.

 

Facebook

  • My Generation: an invitation to Earth and Fire | 13 oktober 22 foto's
    ma 16 oktober 2017 Bekijk album
  • Rock 'n Rollercoaster 2 met o.a. Fleddy Melculy | 07-10-2017 74 foto's
    do 12 oktober 2017 Bekijk album
  • TOKOLOKO 29 SEPTEMBER 25 foto's
    vr 6 oktober 2017 Bekijk album
MUZIEK BIJ DE BUREN IN VLAARDINGEN
do 21 september 2017 Lees meer
LEES DE KF-POPKRANT!
wo 20 september 2017 Lees meer
OOK WERKEN IN EEN POPPODIUM?
wo 30 augustus 2017 Lees meer
GEZOCHT: JONGE ONTWERPER VOOR ETALAGES BINNENSTAD!
ma 10 juli 2017 Lees meer
STEUN KF EN KADE AAN STADSGEHOORZAAL GESLAAGD
vr 7 juli 2017 Lees meer
VAN CONSUMPTIEMUNT NAAR PIN
wo 17 mei 2017 Lees meer
OPENINGSTIJDEN FEESTDAGEN IN APRIL, MEI EN JUNI
do 6 april 2017 Lees meer
ACTIE: EEN VRIEND VOOR EEN VRIEND
vr 31 maart 2017 Lees meer