loading

Kom je optreden of wil je meer informatie over spelen in De KF? Dan ben je op deze pagina op het juiste adres.

Je band onder de aandacht brengen

Er zijn veel bands, dj’s en andere artiesten die graag bij ons willen spelen. Allereerst: we waarderen het dat je ons benadert! Zoals bij zovele podia in het land geldt alleen ook hier dat het aanbod enorm is en de vraag relatief klein. Oftewel: we krijgen héél veel speelverzoeken en promomailtjes en hebben lang niet genoeg plek voor iedereen. Dat wil niet zeggen dat het niet loont om onze programmeur Tim te benaderen, het kan alleen zijn dat je geen antwoord krijgt of dat het even op zich laat wachten.

Dus als jezelf als artiest onder de aandacht wilt brengen, schroom niet en stuur een mailtje naar Tim of Ben (voor Tokoloko) via tim[at]kroepoekfabriek.nl en tokoloko[at]kroepoekfabriek.nl. Wie weet tot snel!

Overige informatie

  • Onze huisrider is hier te vinden.
  • Ben je als (beginnend) artiest op zoek naar een goede en betaalbare manier om opnames te maken? Neem dan contact op met In The Box Audio op info[at]intheboxaudio.nl. Zij helpen je graag verder!
  • Ook bieden we dj’s de mogelijkheid om te komen oefenen op een Pioneer CDJ-2000 en Pioneer DJM-2000 dj-set. Neem hiervoor contact op met Mandy Veldhoen, productie. De kosten hiervoor bedragen 7,50 euro per uur, exclusief 21% BTW.
  • Voor bands is de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Kroezer, onze bestelbus. Daarmee raak je op voordelige wijze bij optredens buiten de regio. De kosten voor gebruik van de Kroezer zijn 0,20 euro per km en 4,50 euro per uur, exclusief 21% BTW. Ook hiervoor kan je contact opnemen met Mandy Veldhoen via mandy[at]kroepoekfabriek.nl.