loading

Kom je optreden of wil je meer informatie over spelen in De KF? Dan ben je op deze pagina op het juiste adres.

Je band onder de aandacht brengen

Er zijn veel bands, dj’s en andere artiesten die graag bij ons willen spelen. Allereerst: we waarderen het dat je ons benadert! Zoals bij zovele podia in het land geldt alleen ook hier dat het aanbod enorm is en de vraag relatief klein. Oftewel: we krijgen héél veel speelverzoeken en promomailtjes en hebben lang niet genoeg plek voor iedereen. Dat wil niet zeggen dat het niet loont om onze programmeur Tim te benaderen, het kan alleen zijn dat je geen antwoord krijgt of dat het even op zich laat wachten.

Heb je een CD of EP-release in de planning en wil je De KF als locatie gebruiken? Vermeld dit in je onderwerp, dat maakt het voor ons namelijk al gelijk een stuk interessanter!

Dus als jezelf als artiest onder de aandacht wilt brengen, schroom niet en stuur een mailtje naar Tim of Ben (voor Tokoloko) via tim[at]kroepoekfabriek.nl en tokoloko[at]kroepoekfabriek.nl. Wie weet tot snel!

Overige informatie

  • Onze huisrider is hier te vinden.
  • Ben je als (beginnend) artiest op zoek naar een goede en betaalbare manier om opnames te maken? Neem dan contact op met In The Box Audio op info[at]intheboxaudio.nl. Zij helpen je graag verder!
  • Ook bieden we dj’s de mogelijkheid om te komen oefenen op een Pioneer CDJ-2000 en Pioneer DJM-2000 dj-set. Neem hiervoor contact op met Mandy Veldhoen, productie via mandy[at]kroepoekfabriek.nl. De kosten hiervoor bedragen 9 euro per uur, inclusief 21% BTW.
  • Als muzikant luisteren we ook graag naar je! KF Allstars brengt de gehele regionale muziekscene samen door in wisselende formaties op thema-avonden een ode te brengen aan al je favoriete tracks. Meedoen kan, meld je daarvoor aan bij de Faceboekgroep ‘Muzikanten uit Vlaardingen e.o.‘ en check regelmatig wat er gepost wordt.