loading
TOKOLOKO: RISE OF WOOD + SECOND DECEMBER + MEER
23 februari 2018

TOKOLOKO: RISE OF WOOD + SECOND DECEMBER + MEER

Tickets kopen 23 februari 2018
Vvk GRATIS
Deur GRATIS
Open 20:30
Start 21:00 - 02:00
Genre ROCK/ALTERNATIVE
Waar De Kroepoekfabriek

Tokoloko haalt al meer dan zes jaar regelmatig de leukste lokale en regionale bands met eigen werk naar Vlaardingen. Op vrijdag 23 februari is er een nieuwe editie van Tokoloko met maar liefst vier acts: Rise of the Wood, The Tasteless Gentlemen, Death by Audio en Second December. Gewoon gratis binnenlopen, biertje drinken, bandje kijken!

RISE OF THE WOOD

Rise of the Wood bestaat uit vijf rockers met bakken ervaring in de metal, punk en progrock. Die ervaring is op de juiste manier aangewend: Rise of the Wood maakt rauwe, dampende stonerrock. Onder andere Waterpop en Dijkrock hebben al een bezoek van de band gehad. Ook deelden Mother Engine en The Daily Noise Club al het podium met Rise of the Wood.

Een aanrader voor fans van Fu Manchu, Red Fang en Queens of the Stone Age. Zwaremetalen.nl was laaiend enthousiast over het eerste album, dus je kan er vanuit gaan dat het wel snor zit met die stonersound!

SECOND DECEMBER

Second December is een alt. rock/indie band waarvan de leden elkaar vele jaren zijn misgelopen en zich hebben beholpen met one night stands en andere kansloze relaties. Echter, de ware liefde is nu gevonden met de vorming van Second December.

Achtergrond en muzikale voorkeuren van de bandleden liggen ver uiteen wat tot een interessante mix leidt van postpunk, new wave, britpop, grunge en singer-songwriter. In 2017 verscheen de eerste EP, Dear E, die je op o.a. Spotify kan checken of kan downloaden op seconddecember.nl.

DEATH BY AUDIO

Death by Audio is een Rotterdamse formatie die shoegaze en britpop combineert tot een eigen cocktail

THE TASTELESS GENTLEMAN

Vier vlotte, muzikanten, wat innovatieve rock, zware gitaarriffs, funky bassen, knallende drums en unieke gitaarsolo’s. Dát is The Tasteless Gentlemen. Hun muziek beweegt zich vloeiend langs de rock en metal richting de blues. Binnenkort kan je de eerste EP verwachten die grondige vaagheid mixt met brute muziek met ballen.

 • Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
 • Let op: er rijdt momenteel geen metro of trein van en naar Vlaardingen, maar vervangend busvervoer vanaf Schiedam Centrum. Check van tevoren je route en tijden!
 • De KF is pin-only aan de bar.
 • We sluiten uiterlijk om 02.00u. Het concert is vrijwel altijd (veel) eerder afgelopen, maar onze bar blijft nog open en de dj draait door!

Facebook

 • Muziek bij de Buren Vlaardingen | ZO 10-12-2017 39 foto's
  di 12 december 2017 Bekijk album
 • Floyd Flower Project | ZA 09-12-2017 47 foto's
  ma 11 december 2017 Bekijk album
 • Bettie Serveert + Maple | VR 08-12-2017 23 foto's
  ma 11 december 2017 Bekijk album
RORY DICKHOFF NIEUWE MANAGER KF
vr 15 december 2017 Lees meer
MAAK KENNIS MET RORY
vr 15 december 2017 Lees meer
RUIL JE VLAARDINGSE FLORIJN IN VOOR TICKETS!
do 30 november 2017 Lees meer
SCHRIJF JE IN VOOR KUNSTBENDE ZUID-HOLLAND!
wo 22 november 2017 Lees meer
Tweede én derde ingerichte etalage binnenstad een feit
wo 15 november 2017 Lees meer
MUZIEK BIJ DE BUREN IN VLAARDINGEN
do 21 september 2017 Lees meer
LEES DE KF-POPKRANT!
wo 20 september 2017 Lees meer
OOK WERKEN IN EEN POPPODIUM?
wo 30 augustus 2017 Lees meer