loading
TOKOLOKO
24 september 2015

TOKOLOKO

24 september 2015
Vvk 0.00
Open 20:30
Genre ROCK
Deur 0.00
Start 21:00 -
Waar DE KROEPOEKFABRIEK

Eén van de zekerheden des levens, is dat je om de maand op donderdag in De Kroepoekfabriek terecht kunt voor Tokoloko. Dé plek om (gratis) nieuwe bands te checken en ontdekken. Donderdag 24 september betreden Shaking Haze, The Hague Idiots en Too Different het podium.

Shaking Haze
Shaking Haze is een jonge rockband uit de omgeving van Rotterdam. De vijfkoppige band smeedt uit stoner rock, grunge, funk en andere genres een compleet eigen sound. Verwacht een energieke live show gevuld met meedogeloze riffs en groovende drums. Toegankelijk voor een breed publiek dat van een rauw randje houdt.
Klinkt als: Black Sabbath, Alice in Chains, Slash en Down maar dan vermalen in een blender.

SHAKING HAZE

The Hague Idiots
Voor de leeftijd van deze jonge poppunkers hebben zij al aardig wat ervaring. Grote zaal Paard van Troje, Melkweg Amsterdam, Kaderock, Zeeheldenfestival en zelfs de grote zaal van de Heineken Music hall zijn al aangedaan door The Hague Idiots. Bij 3FM was hun single ‘School’s out‘ in 2013 geregeld te horen, en interviews met Hitkrant, Girlz!, Seven Days en dagbladen zijn ook de normaalste zaak van de wereld geworden. Met een repertoire van alleen maar eigen nummers, in een stijl die de bandleden zelf tot ‘Superfreakinawesome Happy Punk Rock’ gedoopt hebben, is deze band zo groot als hun gitarist klein is en laten zij jou op deze avond helemaal uit je plaat gaan.

the hague idiots

Too Different
Too Different is opgericht door twee vrienden: Mike van der Vaart en Eric Pinas.
Het heeft de naam ‘too different’ wegens hun verschillende afkomst en invloeden. Verschillend kan het wel genoemd worden als catchy old school rock wordt gecombineerd met rap. Een verrassend en vernieuwend duo die al snel werden opgepikt door wereldwijde internet-radiostations en een poging wagen hun platen grijs te draaien. Maar deze stijl is onvermoeibaar-niet bejaard te noemen oftewel tijdloos.

too different

 

Zoals altijd in samenwerking met:
POPUNIE_MUSICSUPPORT_ZHOLLAND_FC

 

Facebook

VAN CONSUMPTIEMUNT NAAR PIN
wo 17 mei 2017 Lees meer
OPENINGSTIJDEN FEESTDAGEN IN APRIL, MEI EN JUNI
do 6 april 2017 Lees meer
ACTIE: EEN VRIEND VOOR EEN VRIEND
vr 31 maart 2017 Lees meer
BAX-MUSIC EN KF WERKEN SAMEN
wo 22 maart 2017 Lees meer
SPOORWERKZAAMHEDEN T/M SEPTEMBER
di 21 maart 2017 Lees meer
INTERBOUWSERVICE SLUIT AAN BIJ DE RIJSTTAFEL
vr 27 januari 2017 Lees meer
NU OOK TICKETS KOPEN IN DE STADS
do 19 januari 2017 Lees meer
KF-TEAM OP EUROSONIC-NOORDERSLAG
di 10 januari 2017 Lees meer